FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT // "Tati" are un naș: FCSB! » Vasile Miriuță are cel mai disproporționat palmares în Liga 1 în fața echipei lui Teja

Articol de , , - Publicat joi, 07 februarie 2019 10:28

Miriuță și Hermannstadt sunt în mare formă. N-au pierdut în ultimele 4 meciuri, deși adversare au fost CFR, Viitorul, Dinamo și Gaz Metan, însă urmează o nouă provocare: deplasare pe terenul vicecampioanei FCSB.

Antrenorului Sibiului numele adversarei de luni îi provoacă adevărate coșmaruri.

Dintre toate formațiile din Liga 1, FCSB e singura împotriva căreia Miriuță are un palmares dezastruos. Raportul victorii versus eșecuri e neverosimil: 1-7!

E, de departe, cel mai disproporționat, negativ, dintre toate duelurile pe care tehnicianul le-a avut pe prima scenă de când a debutat ca antrenor. Chiar și în fața CFR-ului, în care are tot un palmares pe minus, nu a pierdut atât de multe jocuri.

raport miriuta

În schimb, Miriuță are de partea lui forma de moment. Într-un clasament al ultimelor 10 etape, Hermannstadt e peste FCSB!!! E pe locul 2, singura trupă care a acumulat mai multe puncte e CFR. În acest interval, Sibiul a pierdut un singur joc, în timp ce roș-albaștrii au fost învinși în două partide.

clasament 10 etape

Parcurs fabulos

De când a preluat echipa din Sibiu, Miriuță nu doar că a scos-o din subsolul clasamentului, dar a adunat foarte multe puncte. 21 din 33 posibile. În 11 etape, Miriuță a pierdut numai două meciuri, 0-2 cu Astra, în chiar jocul de debut ca A1, și tot 0-2 în deplasare cu Voluntari. În rest, 6 succese și 3 rezultate de egalitate.

pelici miriuta

132de meciuri are Miriuță ca antrenor în Liga 1, e pe 4 în actualul campionat, după Rednic (309), Hagi (175) și Neagoe (158)

6 e numărul echipelor pe care Miriuță le-a antrenat în Liga 1, în ordine: Ceahlăul, CFR, ASA Tg. Mureș, Chiajna, Dinamo și Hermannstadt

2e numărul echipelor de seniori pe care Miriuță le-a antrenat în străinătate: Energie Cottbus, în liga a 3-a din Germania, și Gyor, prima ligă din Ungaria

1-1e raportul victorii - eșecuri între Miriuță și Teja, primul s-a impus într-un CFR - U Cluj 2-1, în timp ce Mihai a câștigat în tur, Hermannstadt - Gaz Metan 2-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează