FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali poate declanșa o reacție în lanț: „Dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB, plec și eu! Vă anunț de acum”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 18:01

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, anunță că îi va părăsi pe medieșeni dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB în această vară.

„Eu vreau să-i propun domnului Iordănescu un contract pe încă trei ani. Dacă pleacă Iordănescu la FCSB, plec şi eu. Vă anunţ acum, ca să-şi facă calcule cei care vor să-mi ia locul, că sunt o sută care vor.

Dacă pleacă Edi Iordănescu mâine, trebuie să înţelegeţi că şi eu am plecat. Mă las de fotbal şi nu mă mai apuc cât trăiesc. E singurul om în care am investit sentimente, pentru mine nu există varianta asta”, a declarat Ioan Mărginean conform TV Telekom Sport. 

În ce stadiu sunt negocierile între Becali și Iordănescu Jr.

Din informațiile pe care GSP le-a aflat există câteva certitudini în relația Iordănescu jr. - FCSB:

  • Becali nu vrea să înceapă nicio discuție, cu un alt antrenor, până nu are un răspuns ferm din partea lui Edward
  • Edi Iordănescu e interesat să preia FCSB în acest moment
  • primul transfer pe care Becali l-a realizat după ce a anunțat public că îl dorește pe antrenorului Gazului a fost Darius Olaru, nume dorit în mod deosebit chiar de Edi Iordănescu.

Există însă și câteva incertitudini, care păstrează încă semne de întrebare în privința venirii lui Iordănescu la FCSB. În primul rând, e vorba despre cerințele pe care antrenorul le va avea la negocierea, față în față, cu Gigi Becali. Anumite aspecte au fost atinse și rostite de antrenor inclusiv în convorbirile telefonice pe care le-a avut în ultima săptămână cu patronul roș-albaștrilor. Vezi AICI toate detaliile!

Vezi și: 

Culise incredibile în transferul lui Darius Olaru de la Gaz Metan la FCSB » Achiziție anti-CFR!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
adook
adook  •  23 Mai 2019, 19:01
Postat de martinpen pe 23 Mai 2019, 18:55

Cum adica nu e indispensabil? Cine altcineva a mai facut la Medias ce a facut Edi? Sa fim seriosi, exista oameni pe care nu ai voie sa ii inlaturi. daca o faci, pierzi mai mult decat face daca il tii.

Cine altcineva a mai facut la Medias ce a facut Edi? iti scriu eu:pustai acum cativa ani cand a jucat cu ei in preliminariile cupei uefa.

andy_2008
andy_2008  •  23 Mai 2019, 18:59

Edi Iordanescu ,antrenorul care nu a castigat nimic sa vina la Steaua?????? Doar cu Sumudica luam campionatul.

martinpen
martinpen  •  23 Mai 2019, 18:55
Postat de sebastian.vettel pe 23 Mai 2019, 18:33

Sentimente la fotbal....hai sa fim seriosi. Edi e un tip minutios, calculat, dar nicidecum indispensabil. Are suficiente hibe si el, la fel ca orice antrenor. De cativa ani incearca sa-si faca o imagine de om serios, calculat, si eficient, insa face in continuare greseli tactice, vorbeste uneori de arbitraj (desi isi ia constant angajamentul ca nu o va mai face), se ataca foarte usor cand e nervos etc. Mai are de lucrat la imaginea asta de "cold-blooded killer" pe care ne-o propune

Cum adica nu e indispensabil? Cine altcineva a mai facut la Medias ce a facut Edi? Sa fim seriosi, exista oameni pe care nu ai voie sa ii inlaturi. daca o faci, pierzi mai mult decat face daca il tii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează