FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0

FCSB - JUVENTUS. Două momente ȘOCANTE pe teren, în victoria FCSB! Nervi întinși la maximum între vedetele lui Dică: "Ridică-te, du-te-n p..a mea!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 01:26

FCSB a câştigat cu Juventus, scor 4-0, a revenit pe poziţia a doua şi a redus din nou diferenţa faţă de CFR la 5 puncte.

Atmosfera rămâne însă, în continuare, extrem de apăsătoare, lucru demonstrat şi de ceea ce s-a întâmplat pe parcursul partidei de duminică seara. Două momente au fost surprinse de camerele TV, chiar în transmisia întâlnirii, în care jucătorii lui Dică îşi adresează cuvinte extrem de dure.

MINUTUL 61: Niţă versus Bălaşa
O centrare din partea stângă de atac a celor de la Juventus, Niţă a ieşit să prindă mingea, Bălaşa a urmărit şi el şi portarul l-a lovit cu genunchiul în spate pe coechipierul său. După ce ei s-au busculat, Niţă s-a ridicat extrem de nervos şi s-a îndreptat ameninţător spre Bălaşa: "Am zis eu... Ridică-te, du-te-n p..a mea!". Niţă a fost oprit cu greu de Morais, care s-a interpus între goalkeeper şi fundaş pentru a aplana conflictul.

MINUTUL 62: Budescu versus Tănase
Budescu a reuşit o centrare perfectă, practic o pasă de gol pentru Tănase, care însă a ratat, a trimis cu capul peste poartă. Budescu a reacţionat nervos şi i s-a putut citi pe buze fix aceeași înjurătură pe care o folosise Niță la adresa colegului său pentru faptul că nu i-a fructificat pasa.

Alibec l-a înjurat pe Dică

Jucătorii nu se înjură doar între ei. În timpul meciului Plzen - FCSB 2-0, chiar Dică a avut parte de un astfel de moment urât. Steliștii au beneficiat de o lovitură liberă, de la circa 22 de metri de poarta adversă, iar cel care a luat mingea pentru a executa, indicat şi de Dică, a fost Bălaşa.

Alibec a început să se roage de Bălaşa să-l lase să bată, dar stoperul nu a cedat, mai ales că şi de pe margine Dică a tot strigat să execute Mihai. Nervos, Alibec a renunţat, dar a fost surprins de camerele Telekom Sport când s-a întors spre banca de rezerve și a aruncat o înjurătură către antrenor: "Du-te, mă, în p..a mea!".

Citește pe platforma Gazeta Digitală:

"Pe finalul primei reprize, steliştii erau nervoşi, se certau între ei. Erau foarte tensionaţi, era al 3-lea meci la rând fără gol marcat pentru ei în campionat. Fanii nu au răbdare cu ei şi începuseră să-i apostrofeze şi să le strige «Noi ce jucăm?»"
Valentin Bărbulescu, mijlocaş Juventus

"Atmosfera la echipă a fost stricată de un singur om, patronul! Momentele de nervozitate vin şi din partea unor jucători care se simt nedreptăţiţi de ceea ce se întâmplă la echipă"
Basarab Panduru, expert Telekom Sport

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
333132670496830
Vasilescu Gheorghe  •  06 Decembrie 2017, 17:39

eu strigam 'las-o'; coechipierii nu interveneau, va asigur

314243915737491
Doru Varvara  •  06 Decembrie 2017, 11:25

LA FOTBAL SE ÎNJURĂ FOARTE MULT AȘA CĂ NU VĂD NICI UN MOMENT ȘOCANT ÎN ASTA.

robotzel
robotzel  •  05 Decembrie 2017, 10:44
Postat de vladutz13 pe 05 Decembrie 2017, 09:45

La Budescu a fost o reactie normala, la nervi, i-a pus golul pe tava si si-a batut joc de el. Asta nu denota un conflict intre ei... la Nita cu Balasa, e cam ciudat, dupa ce il calcase in picioare :))

ai jucat o singura secunda fotbal dar nu pe maidan? cand portarul merge iese la o mingie aeriana si striga "EU" tu ca jucator trebuie sa faci orice sa il feresti. al are mai mare sansa sa prinda o mingie aeriana pe simplu motiv ca sare si cu mainile in sus. daca se accidentau cei doi jucatori vina apartinea doar lui balasa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close