FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV FCSB l-a cedat la Astra pe Gabriel Simion, deși Gigi Becali tocmai îl lăudase

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 12:18

FCSB i l-a împrumutat Astrei pe Gabriel Simion, fundașul dreapta de 21 de ani care revenise în această vară după un an la retrogradata Dunărea Călărași. 

Astfel, tânărul fotbalist continuă și în noua stagiune sub comanda lui Dan Alexa, antrenorul ex-Călărași instalat de curând la Astra

29 de meciuri a prins Simion în sezonul trecut, la Călărași. Alexa l-a distribuit la mijloc, ca „închizător”, și nu pe postul lui natural de fundaș dreapta

Inițial, fundașul dreapta părea că va fi oprit de FCSB ca o soluție pentru îndeplinirea regulii U21, mai ales după ce Gigi Becali l-a lăudat public. 

„Surpriză mare! Cică e foarte bun jucător, nu mă așteptam”, spusese patronul FCSB la reluarea pregătirilor roș-albaștrilor, în urmă cu 10 zile. 

„Principalul” roș-albaștrilor, Bogdan Andone, e „acoperit” pe flancul drept al defensivei, unde îi are pe Romario Benzar (27 de ani) și Claudiu Belu (25). 

 

Citește și:

Victor Ponta, opinie categorică în conflictul CSA vs FCSB: „El este groparul echipei Steaua!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rivaldinho
rivaldinho  •  25 Iunie 2019, 13:53

Butean a plecat de la Astra?

iosif_vs
iosif_vs  •  25 Iunie 2019, 12:48

Sunt deja Benzar si Belu pe postul de fundas dreapta. Simion n-avea nici o sansa.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  25 Iunie 2019, 12:47

Credeti ca nu exista o intelegere intre Niculae si Becali? Parca vad ca Marian Butean poposeste in curtea FCSB!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează