FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a răbufnit în direct: „Strigător la cer! Nu putem juca pentru că fac unii «comicării»”

Mihai Stoica, la OrangeSport
Mihai Stoica, la OrangeSport

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 21:58 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 22:47

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a răbufnit comentând situația stadionului Arena Națională, pe care roș-albaștrii nu vor putea juca în primul weekend din septembrie din cauza găzduirii unui eveniment extrasportiv, East European Comic Con, dedicat fanilor benzelor desenate, jocurilor video și serialelor TV.

În primul week-end al lunii septembrie, FCSB va fi gazda duelului cu Universitatea Craiova. Vicecampioana nu va putea închiria cel mai mare stadion al țării, rezervat între 1 și 3 septembrie pentru East European Comic Con.

Situația nu îi pică deloc bine lui Mihai Stoica, care consideră că meciurile de fotbal ar trebui să aibă prioritate atunci când vine vorba despre închirierea stadionului.

Încă un „adversar” pentru FCSB joi seara: gazonul de pe „Arc” arată deplorabil!
FCSB
Încă un „adversar” pentru FCSB joi seara: gazonul de pe „Arc” arată deplorabil!

Mihai Stoica a răbufnit: „E strigător la cer! Noi nu jucăm pe Arena Națională că fac unii comicării!”

„E strigător la cer să faci stadion și să găzduiești altceva decât meciuri de fotbal, care-ți aduc audiență și pentru care s-a construit.

De aia are teren cu iarbă, porți, fanioane la corner, nu ca să vină Comic nu știu ce... Comic box, nu știu cum, și să nu putem noi juca acolo la începutul lui septembrie, că fac unii comicării!

Asta e România...”, a tunat MM la OrangeSport.

FCSB - Nordsjaelland, în Ghencea? 

FCSB nu poate folosi Arena Națională nici în această perioadă, din moment ce stadionul de pe Bulevardul Basarabia a găzduit de curând câteva concerte.

Ca atare, în caz că trece de CSKA 1948 Sofia și se califică în turul 3 preliminar al Conference League, roș-albaștrii vor încerca să închirieze stadionul din Ghencea pentru manșa tur a duelului cu Nordsjaelland, programată pe 10 august. 

„Bine măcar că s-a mai rezolvat o problemă și meciul Stelei din etapa a doua a ligii secunde va fi marți, iar noi jucăm cu 5 zile înainte cu Nordsjaelland, dacă ne calificăm mai departe.

Am juca tot acolo (n.r. - în Ghencea), pentru că pe Arena Națională nu se poate. Chiar dacă nu mai e nimic programat, nu au timp să facă gazonul până pe data de 10 august”, a precizat Stoica.

FOTO: Imagini tari de la antrenamentul oficial dinainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia

+23 FOTO

Mai multe știri despre FCSB:

Becali l-a contrazis pe Charalambous și a dezvăluit strategia pentru returul cu CSKA 1948 Sofia în direct la TV

Becali crede că știe singura echipă din România care va fi eliminată mâine: „Adversarul e prea puternic”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (57)
ComicCon
ComicCon  •  15 August 2023, 20:02

Vă rugăm insistent să nu ne mai implicați în acest subiect. Am închiriat stadionul deoarece în București nu există locații pentru evenimente. De asemenea, evenimentul nostru a tratat fiecare locație cu mult foarte mult respect și nu a produs niciodată daune. Am solicitat mai multe perioade, chiar și weekendul 8-10 septembrie, care era ocupat de un meci al Naționalei. La data la care s-a semnat contractul final (la finalul lunii mai), niciun club sportiv nu solicitase Arena. Nu are legătură cu voturi sau votanți cât timp stadionul este închiriat pentru o sumă de bani, pentru un eveniment. Toată suma datorată pentru închiriere și utilități a fost achitată cu o lună înainte de eveniment. Comic Con nu folosește terenul TOCMAI pentru a evita orice potențial prejudiciu. Nu pentru că nu ne-am fi dorit. De la început, am gândit evenimentul astfel încât să nu se deterioreze gazonul! Vă rugăm să nu ne considerați responsabili dacă un club sportiv nu poate desfășura un meci, atâta timp cât nu au închiriat spațiul în prealabil.

rumunek
rumunek  •  03 August 2023, 15:46
Postat de mircea0927 pe 03 August 2023, 12:37

Cand esti un *** faci comentarii cum faci tu ! Eu stiu ca toti csa-titi sunteti in sevraj dar stai linistiti ca nu o sa ajungeti niciodata in prima liga , mai degraba va desfintati !

Te felicit, ești primul care m-a făcut csa-tist! Ești posesorul unei logici inegalabile, așa rezultă de aici. Nu știu dacă e de bine sau nu, prefer să nu fac aprecieri directe, așa cum te-ai gândit tu să faci probabil, sub acele ***. Bănuiesc că te-ai simțit cumva jignit de întrebările adresate de mine altui forumist, dacă e altceva deplasat în postarea mea poți să specifici, citesc cu interes, apoi explic sau retrag, dacă e ceva greșit. Dar ce e sub steluțele alea transmite-i doamnei sau domnului, după preferințe, ca să fim toleranți până la capăt.

mircea0927
mircea0927  •  03 August 2023, 12:37
Postat de rumunek pe 03 August 2023, 11:27

Super, văd că ai toate informațiile despre prețurile de închiriere. Unde pot afla cât se încasa la RomExpo pentru ComicCon, cât plătesc acum pentru AN? Aș vrea să aflu dacă ComicCon la RomExpo plus un meci pe AN e mai mult decât doar ComicCon pe AN. Am totuși o bănuială că trebuie făcuți bani din alte evenimente pentru a repara gazonul, care probabil nu mai e ok pentru fotbal, după concerte. Așa că “ascundem” un pic stadionul fotbalului, până cosmetizări urmele concertelor. Atunci când vine cineva și spune încasez mai mult de la un concert decât de la un meci, ar trebui să vină să spună și cât îl costă, din suma încasată, readucerea stadionului la starea inițială. Primâria Cluj se judeca, acum un an, cu organizatorul Untold, pentru refacerea gazonului. Cum s-a terminat, nu mai știm. Dar suntem predispuși să plecăm pe fente slabe doar pentru că e vorba de o echipă cu foarte mulți suporteri și există moda de a ușura împotriva vântului. Eu îmi mențin părerea că acele informații ar trebui să fie publice, ușor accesibile, indiferent câți oameni le-ar verifica. Dacă e așa și eu nu știu, sper să mă poți îndruma tu să le găsesc.

Cand esti un *** faci comentarii cum faci tu ! Eu stiu ca toti csa-titi sunteti in sevraj dar stai linistiti ca nu o sa ajungeti niciodata in prima liga , mai degraba va desfintati !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează