FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. MM Stoica, detalii din lupta cu COVID-19: „Îşi băgase prin nas betadină şi apă oxigenată, nici la operație nu l-a durut așa”

Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general al lui FCSB, a oferit noi detalii despre jucătorii roș-albaștrilor infectați cu coronavirus +38   FOTO
Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general al lui FCSB, a oferit noi detalii despre jucătorii roș-albaștrilor infectați cu coronavirus

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 18:35 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 19:26

Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general al lui FCSB, a oferit noi detalii despre lupta cu boala pe care jucătorii roș-albaștrilor infectați cu coronavirus au purtat-o înaintea derby-ului cu Dinamo (3-2).

Moruţan și Cristea au fost negativi cu două zile înainte de meci. Am primit târziu veştile că din cinci jucători doi au devenit negativi. Ei erau în bază, în izolare. Am chemat preparatorul de la Academie şi a făcut antrenament cu amândoi, pe rând. 

Cristea facea antrenamente singur, pe bandă, și când era pozitiv. Eu aşa i-am dat vestea. Mă sunase Gigi să îmi spună că a ieşit Cristea negativ şi el alerga pe bandă. E emoţionant. Banda şi-au pus-o pe hol şi ieşea fiecare din cameră şi făcea bandă, unul după celălalt, ca să nu-şi piardă total pregătirea”, a declarat Stoica în dialog cu fostul atacant stelist Robert Niță.

FCSB. MM Stoica: „Băieții au făcut niște sacrificii imense!”

De asemenea, noul manager în acte al lui FCSB a povestit și clipele dificile prin care a trecut Florin Tănase, și el trecut prin testarea pozitivă la coronavirus. Căpitanul echipei lui Toni Petrea a reușit o „dublă” în duelul de pe Arena Națională.

Pe Tănase îl durea nasul de cât îşi băgase betadină şi apă oxigenată, să îşi cureţe căile respiratorii. A zis că îl doare atât de tare că nici când se operase nu îl durea aşa. Băieţii ăştia au făcut nişte sacrificii imense, lumea nu le înţelege", a mai spus MM Stoica.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce gafă a făcut Gigi Becali! A refuzat o vedetă de la CFR Cluj

LPF a anunțat modificări la programul etapei #7 din Liga 1 » Meciul lui FCSB, mutat în altă zi și în alt oraș!

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (14)
dmc77
dmc77  •  07 Octombrie 2020, 11:16

Gura bate k_rul... Prin actiunea lor, pusi sau nu de mimi, au incercat sa influenteze ancheta DSP si rezultatul testarii. Rezultatele obtinute cu ei in teren, declarati negativi, pot fi lesne contestate. Mai mult, echipa poate fi penalizata aspru. Este un fel de dopaj.... Daca taceai, filosof ramaneai bre nea Mimi!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează