FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

FCSB o egalează pe CFR în topul favoritismelor în Liga 1! „Roș-albaștrii”, ajutați serios în meciul cu Chindia

Brigada care a condus Chindia - FCSB l-a avut la centru pe Andrei Chivulete
Brigada care a condus Chindia - FCSB l-a avut la centru pe Andrei Chivulete

Articol de , , - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 10:55 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:22

După meciul de luni, de la Giurgiu, 2-0 cu Chindia, în care a beneficiat de două erori grave ale lui Andrei Chivulete, FCSB a devenit și ea o echipă care a fost ajutată de arbitri în actualul campionat.

Definiția nepotismului în arbitrajul românesc: Andrei Chivulete

Înaintea partidei cu Chindia, raportul pro-contra, pe care FCSB îl avea în privința deciziilor greșite ale brigăzilor, era de 4-3. Acum el a ajuns la 6-3, exact cât are șiCFR, iar cele două împart poziția a doua în clasamentul celor mai avantajate cluburi în primele 9 runde. Pe primul loc se află Hermannstadt, singura formație din Liga 1 împotriva căreia nu s-a făcut nici măcar o eroare, în schimb, a beneficiat de 9 greșeli mari.

Cum a greșit Andrei Chivulete în Chindia - FCSB » GSP i-a schimbat nota!

  • n-a văzut un penalty pentru gazde, la faultul lui Miron asupra lui Pițian, la scorul de 0-1;
  • n-a acordat un 11 metri clar la talpa pe care Crețu i-a aplicat-o lui Neguț în repriza secundă, a fost un fault grosolan, s-ar fi impus și cartonaș galben.

Pentru prestația de la meciul Chindia - FCSB 0-2, Chivulete junior a fost notat cu 7 în caseta meciului, însă mai ales la al doilea penalty pe care nu l-a acordat gazdelor, reluările TV care au arătat în mod clar faultul lui Crețu au fost redate de televiziuni la mult timp după terminarea jocului, nu în timpul acestuia. Din acest motiv, GSP a luat decizia de a-i schimba calificativul, iar nota pe care o primește Andrei Chivulete este 4!

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Important e să aducem VAR-ul cât mai repede în România!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj a luat decizia! Acționarul a anunțat dacă echipa se prezintă la meciul cu FC Argeș: „Asta este”

Paulo Vinicius forțează revenirea » Unde se va trata stoperul de la CFR Cluj pentru a accelera recuperarea

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (50)
parpalache
parpalache  •  04 Noiembrie 2020, 12:16

Fugitzi ba d-aci cu minciuni d-astea!Nimeni nu o va egala pe...fcsb-ul la favoritisme din partea arbitrilor!UEFA a intocmit un interesant clasament al echipelor care au beneficiat de cele mai multe penalty-uri!Cum era si de asteptat pe primele locuri sunt numai echipe din lumea a paispea a fotbalului!Iar fcsb ocupa un relevant loc...5!Sa ne traiasca, iar voi sa mancati mai putin... magiun!

luciann
luciann  •  04 Noiembrie 2020, 11:35
Postat de the.fixer pe 04 Noiembrie 2020, 11:32

VAR se va introduce sezonul viitor nu in acest play off! Toate cartile sant facute pentru FC FCSB sezonul actual, este ultima sansa a ciobetelui sa creada ca poate lua ceva banuti din Europa si sa incerce sa vanda cateva peta..... perle sa isi acopere deficitul de €15 milioane. Se vede cu ochiul liber cum CFR este trasa in jos de arbitraje si scandaluri inventate de presa si televiziuni! Biata Craiova o sa fie sparring partner-ul lui FC FCSB ca asa trebuie sa fie iar bietii olteni nu stiu oare in ce valmaseag au intrat??? Sper ca Universitatea sau CFR sa ia campionatul si Cupa si FC FCSB sa nu castige nimic si sa nu vanda nimic in Europa! In acelasi timp Talpan sa faca dreptate si adevarata Steaua sa ajunga in L2! Dar ceea ce vreau Eu este imposibil, ciobanul controleaza jumatate din L1! Macar CFR, Craiova, Dinamo si Sepsi sa bata la FC FCSB ca la telemea!

Controleaza jumatate din L1 dar n-a mai luat campionatul de 5 ani! Te auzi ce debitezi!?:)))

the.fixer
the.fixer  •  04 Noiembrie 2020, 12:28
Postat de nicolae_zamfir pe 04 Noiembrie 2020, 12:20

Dupa ce ca nu stiti sa va cititi numele, acum nici nu vedeti bine culoarea echipamentului? Astea-s probleme serioase, omule. Sfatul meu e sa vorbiti cat mai repede cu un specialist!

Da-le temelie Jackie! Parca santem intr-un joc cu zombie, tot apar, mai multi si mai multi :)))) Zombie din aia fara crbl

Vezi toate comentariile (50)
Comentează