FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB pleacă din București după închiderea Arenei Naționale! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 17:02

Închiderea Arenei Naționale o obligă pe FCSB să-și găsească alt stadion unde să joace meciurile pentru acest final de an.

Cum Gigi Becali a refuzat să mai meargă la Voluntari, motivând că acel stadion îi poartă ghinion și că nu câștigă atunci când joacă acolo.

Așadar FCSB se va muta la Pitești, după cum chiar patronul formației a anunțat pentru sport.ro. Nu e prima dată când FCSB joacă la Pitești în calitate de gazdă.

În urmă cu 3 ani FCSB mergea acolo, pe când echipa era antrenată de Mirel Rădoi și mai apoi Laurențiu Reghecampf. Mia sunt însă 3 săptămâni și decizia Gabrielei Firea s-ar putea schimba. 

FCSB va împărți acel stadion cu FC Argeș, formație din Liga a a 2-a. În total FCSB a jucat la Pitești 6 meciuri în calitate de gazdă.

Citește și: ULTIMA ORĂ Gigi Becali, la pământ după anunțul făcut de Gabriela Firea: "Nici nu mai avem unde să jucăm. La Voluntari nu mă întorc!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (63)
minell73
minell73  •  13 Noiembrie 2018, 18:19

Bieții semintari. Nu se mai identifica niciunul cu echipa asta.

bogdany8
bogdany8  •  13 Noiembrie 2018, 17:32

Nomazii pleaca din Bucuresti, trebuie izgoniti de tot, in faliment , gata , nu mai e fcsb, e fcspitesti !!! Nustiu cum autoritatile din Pitesti permit asa ceva, au echipa locala in liga 2 si ei strica gazonu pentru Nomazii astea.

indolentu
indolentu  •  13 Noiembrie 2018, 18:15
Postat de Anton Pan pe 13 Noiembrie 2018, 18:04

Decat in cimitirul sovietic din ghencea, patronat de smenarii stalinisti de la CSA, sau pe aratura de pe Arena Nationala, mentinuta cu sacrificii si dedicatie de Coana Mița Firea-precupeața, mai bine pe un gazon decent si cu 10 mii de oameni in tribuna. Forza Steaua la Pitesti!

ba vioaraprostule citeste articolu din gsp Reacție dură după ce FCSB și-a anunțat intenția de a juca la Pitești: "Nu permitem să stricăm stadionul unde Dobrin a făcut magie"si o sa vezi ce bine primiti o sa fiti la pitesti o sa aveti zece mii in tribuna da zece mii de ostili cred ca o sa aveti soarta rapidistilor in 90 cind au fost fugariti dupa un meci fc arges rapid in septembrie 90

Vezi toate comentariile (63)
Comentează