FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB pregătește al treilea transfer » Jucătorul a confirmat negocierile

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 19:35

Lukacs Bole, 27 de ani, poate fi al treilea jucător transferat de FCSB în această vară, după Ionuț Larie și Junior Morais.

Mijlocașul lui Poli Iași ar putea ajunge sub comanda lui Nicolae Dică liber de contract, după ce formația moldavă nu i-a propus prelungirea contractului. FCSB s-a interesat de serviciile acestuia, lucru recunoscut chiar de Bole.

"Nu mă gândesc la ce va fi din vară, mă concentrez pe acest final de sezon. De la Iaşi nu am primit nicio oferta de prelungire a contractului. Am vorbit o dată cu cei de la FCSB, impresarul meu a discutat mai mult cu ei, însă nu mai vreau să vorbesc până la finalul sezonului", a declarat Bole, conform monitorul.ro.

Mijlocașul maghiar, care a marcat 8 goluri în acest sezon, poate juca atât în stânga, cât și în dreapta, ceea ce înseamnă că-i poate înlocui pe De Amorim și Enache.

800.000 €e cota de transfer a lui Bole, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
fibra
fibra  •  20 Mai 2017, 08:52

Un jucător pentru echipe slabe, pentru un campion slab.

vicol_vali
vicol_vali  •  20 Mai 2017, 06:05
Postat de Eyrius Eyris pe 20 Mai 2017, 00:23

Sezonul urmator, FCSB trebuie sa castige titlul.

Mureșan de la CFR Cluj, este cel mai bun manager.

ortega
ortega  •  20 Mai 2017, 05:55

Numai păcălici vin la cioban ...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează