FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB pregătește o mutare-șoc! Becali vrea un fost fundaș de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 17:12

FCSB nu a reușit să transfere un fundaș central în vară, iar Gigi Becali vrea să rezolve problema în iarnă.

După FCSB - Chiajna 0-1, Gigi Becali a fost sfătuit să îl transfere fundașul Andrei Marc, iar mutarea s-ar putea face la iarnă, potrivit Fanatik.

Jucătorul de 25 de ani mai are un an de contract cu formația din Ilfov, iar conducerea Chiajnei nu ar refuza o ofertă de la FCSB. Marc a venit la Chiajna în august 2017, după un an petrecut în Turcia, la Șanliurfaspor. De-a lungul carierei a mai jucat la Ceahăul și Dinamo. În acest sezon, Marc a dat un gol în 11 meciuri.

450.000 €este cota lui Andrei Marc, potrivit transfermarkt

În acest moment, FCSB are doi fundași central, Mihai Bălașa și Bogdan Planici. Pe acest pot juca și Junior Morais și Marko Momcilovici, care sunt fundași stânga.

Citește și: Gafeurul de serviciu » FCSB a pierdut titlul din cauza lui, acum e din nou "gaură" în echipa lui Dică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
geogeo
geogeo  •  09 Octombrie 2018, 21:30
Postat de faliment_fc_fcsb pe 09 Octombrie 2018, 18:15

Pregătiți măi vagabonziIor banii pt Steaua București! 13 ani (ghinion!) v-ati însușit fără drept identitatea lor. Acum vine nota de plată, pregătiți banii!

Cati bani va trebuie in Liga4? Nu va da statul destul? Banii incasati de CSA sunt si de la dinamovisti si de la rapidisti si de la Craiova etc. pentru ca CSA capusaza bugetul statului ca sa joace in Liga4. CSA-ul are sanse sa ajunga in Liga 1, cam cate sanse are Chiajna sa castige Liga Campionilor.

arsenie.bk
arsenie.bk  •  09 Octombrie 2018, 19:42
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 09 Octombrie 2018, 18:50

Ahhahahaha fcsb in liga b de sez viitor. Faliment total dupa ce banii armatei. Fanii fcsb, invatati jucatorii de la voluntari de pe acum sa aveti si voi echipa in liga 1 cu care sa tineti ahahahahahahyahaahahqgayhaqgqgqgaqqhahhahah

Ciumetele Notorietate cu sapca intoarsa la spate, un fecedebist adevarat.

doisprezecearii.din.ghiveci
doisprezecearii.din.ghiveci  •  09 Octombrie 2018, 19:38
Postat de gerula.xi pe 09 Octombrie 2018, 19:37

Esti notoriu de prost.

notorietate e fratele geaman al lui ognean, alt prostalau sadea.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează