FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // Mihai Teja, explicații pentru înlocuirea lui Moruțan: „Am fost inspirat! Nu a jucat bine, ce era să fac?”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 23:30

FCSB s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0. Mihai Teja a oferit explicații pentru înlocuirea la pauză a lui Olimpiu Moruțan, intrat în minutul 18 în locul accidentatului Pintilii.

O dată ești inspirat, altă dată nu. Astăzi a fost bine. Mă bucur pentru Florinel Coman. Astăzi a făcut diferența. Nu a fost o decizie greu de luat. L-am pus pe Moruțan, mijlocaș de picior stâng, să vină cu centrări din lateral. 

Nu a fost să fie. Nu a fost un joc bun din partea lui. Se întâmplă, ce era să fac? Nu puteam rămăne pe teren cu un jucător care nu joacă bine. Asta îl va căli. Sigur va înțelege și îi va folosi pe viitor. Este un jucător în care am încredere”, a declarat Teja la TV Telekom Sport.

Pintilii, șanse mari să joace cu CFR Cluj

Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat în minutul 15. Teja crede că va fi refăcut până la derby-ul cu CFR Cluj de etapa următoare. 

„Pintilii a simțit o contractură la gambă. Eu cred că va juca împotriva lui CFR Cluj. L-am schimbat pentru a-l proteja, i-am spus să nu riște. Știam de la antrenamentul oficial că are ceva probleme. Nu știm nimic sigur, dar vom afla mâine”, a adăugat Mihai Teja.

„Nu îmi este teamă de nimic. Eu nu am nimic de pierdut. Vreau ca Steaua să joace un fotbal bun și să câștige fiecare meci. Vreau să construiesc, nu să plec după două luni. Vreau performanță!”
Mihai Teja, antrenor FCSB

Vezi și: 

Moruțan, mazilit la pauză după ce fusese introdus în minutul 18! Înlocuitorul lui a scos penalty și a dat gol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
martinpen
martinpen  •  09 Aprilie 2019, 08:43

Uite ca s-a speriat CFR ca Pintilii va juca contra lor. De parca in ultimele 2 victorii nu cu Pintilii au pierdut...

2416065855111796
Dobrescu Edy  •  09 Aprilie 2019, 08:39

Teja era inspirat dacă îl scotea pe gloaba de Tănase,care e mana moarta meci de meci.Nu are forța,viteza și claritate in joc.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  09 Aprilie 2019, 01:52

S-au facut niste greseli in articol. In titlu trebuia sa se scrie "A fost inspirat" nu "Am fost inspirat". Iar cand a zis "O data esti inspirat, alta data nu" de fapt vorbea cu nea Gigi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează