FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSU CRAIOVA

Andrei Ivan, atacantul-fantomă » FCSB și CSU Craiova se luptă pentru un fotbalist de care nimeni nu știe ce joacă!

FOTO: SportPictures.eu
FOTO: SportPictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 06:35

FCSB a oferit 750.000 de euro în schimbul lui Andrei Ivan, Krasnodar a refuzat și cere două milioane. CSU Craiova e implicată și ea în tratativele mai spectaculoase decât randamentul fotbalistului cu post neclar și cu un singur gol în campionat în ultimii doi ani.

De la intenție s-a trecut la o licitație reală în jurul lui Andrei Ivan.

Becali nu doar spune că-l vrea pe Ivan, chiar a propus 750.000 de euro pentru transferul definitiv.

Internaționalul de tineret a evoluat în acest sezon la Rapid Viena, împrumutat de la Krasnodar, și rușii sunt cei cu care negociază FCSB.

Cine ajunge primul la două milioane?

Krasnodar a respins prima propunere a lui Gigi. Clubul din Rusia a cerut trei milioane de euro la startul tratativelor și ar mai putea reduce prețul până la două milioane, refuză să-l vândă pe Andrei pe mai puțini bani.

Oferta românilor poate să avanseze, din moment ce nu numai FCSB e interesată de Ivan, e și CSU Craiova în cursă.

Oltenii se simt datori să participe la licitație întrucât îl consideră pe Andrei un personaj-simbol din istoria clubului înființat în 2013.

„E un copil al Craiovei, vom face tot posibilul să-l readucem” a fost anunțul lui Sorin Cârțu.

  • De ce s-au agitat atât două dintre cele mai populare și mai bogate echipe din Liga 1?
  • Este Ivan atât de bun?

Nu înțelege nimeni ce joacă!

Potențialul atacantului în vârstă de 22 de ani e mai mult bănuit decât demonstrat, el n-a arătat nicăieri că ar fi capabil să joace așa cum se așteaptă lumea de când a debutat la nivel de seniori.

La Krasnodar și la Rapid Viena, în doi ani, a bifat un singur gol în campionat! Un randament dezastruos pentru un jucător pe care FCSB îl aduce ca vârf!

În intervalul de timp în care Andrei a înscris un gol, Gnohere a dat 30! Românul ar veni să-l înlocuiască pe francez la FCSB! Planul e ciudat în condițiile astea, dar e ceva ce Becali deja a stabilit.

„Ivan ar veni ca număr 9, nu pentru altă poziție. Lui Gigi i-a plăcut când l-a văzut folosit ca vârf și pentru acel post îl dorește, nu ca extremă”, a explicat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Lipsa golurilor nu constituie unica îngrijorare legată de Ivan. Nu e clar nici postul pe care ar trebui să fie utilizat.

Cum a jucat Ivan în acest sezon la Rapid Viena:

  • 38% dintre partide a fost vârf;
  • 31% le-a bifat ca mijlocaș stânga;
  • 16% ca mijlocaș dreapta.

Austriecii nu și-au dat seama dacă el e vârf sau extremă, doar Becali e convins că licitează pentru un „număr 9” veritabil. 

3.000.000 €a plătit FK Krasnodar când l-a cumpărat pe Ivan de la Craiova. Rușii l-au testat în șapte meciuri, niciunul ca titular, și l-au cedat la Rapid Viena sub formă de împrumut. Acum încearcă să recupereze măcar o parte din investiție, printr-un transfer definitiv

900.000 €trebuia să plătească Rapid Viena ca să-l ia definitiv pe Ivan. Directorul sportiv al austriecilor a anunțat recent că ezită să activeze transferul, întrucât românul nu e constant, deși atitudinea lui e bună

VEZI ȘI:

Gigi Becali poate declanșa o reacție în lanț: „Dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB, plec și eu! Vă anunț de acum”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
spinoza
spinoza  •  24 Mai 2019, 09:58

Supra evaluat! Nu merita banii astia.

vladutz13
vladutz13  •  24 Mai 2019, 09:52

Rusii nu vor sa-l pastreze, austriecii nu vor sa-l cumpere... de ce sa te bati pt el??? Mai ales atitudinea CSU este absurda, daca l-ai vandut de ce sa dai acum o suma foarte mare sa-l aduci inapoi?

j0k3r
j0k3r  •  24 Mai 2019, 09:19
Postat de nelu_faget pe 24 Mai 2019, 09:01

La anul playout scrie pe voi, cu papura si schumacher

scria si pe voi daca nu avea ciobanul cativa arbitrii in buzunar. uitati cate meciuri ati "castigat" pe drept?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează