FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // EXCLUSIV „FCSB nu mai are contracandidate la titlu” » Fostul antrenor al roș-albaștrilor a dat verdictul

FCSB - UTA / FOTO: Raed Krishan
FCSB - UTA / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 08:59 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 09:09

Mihai Teja, fost antrenor la FCSB în 2019, crede că roș-albaștrii sunt favoriți la titlu și pentru că nu au o contracandidată serioasă.

În etapa #22, când FCSB a băut-o pe UTA cu 4-0, dintre pretendentele la titlu a câștigat doar Rapid, 4-3 cu FCU Craiova, cu o revenire de la 1-3. CFR Cluj a pierdut cu Botoșani, 0-1, Universitatea Craiova a fost răpusă de Farul, scor 1-2 în Bănie.

VIDEO. Mihai Teja: „FCSB nu mai are contracandidate la titlu”

FCSB tot timpul a avut obiectivul de a se lupta la campionat. Tot timpul a avut un lot foarte bun, mereu s-a bătut la titlu. Diferența în acest an e că nu mai are o contracandidată. Dacă era CFR Cluj înainte, Farul în anumite momente, Asta înainte, anul acest nu are contracandidată. 

Sunt câteva echipe care vor de ceva timp să câștige campionatul, cum ar fi CSU Craiova. Dar acolo se întâmplă mereu niște lucruri pe care nu le înțeleg. CFR e în restructurare ca mentalitate, buget, filozofie în club, au plecat mulți jucători care au contribuit la performanțele din ultimii 5-6 ani. Și peste cei care au rămas au mai trecut anii. 

Un selecționer ironizează echipa lui Gigi Becali: „FCSB are doi jucători mari și lați. În rest, nimic special”
FCSB
Un selecționer ironizează echipa lui Gigi Becali: „FCSB are doi jucători mari și lați. În rest, nimic special”

Nu poți avea continuitate, să păstrezi 90% din lot mereu. E pe locul 2 cu un buget mai mic, e OK, e un început bun de restructurare. Nivelul a fost ridicat mereu la FCSB, a fost o echipă bună și când am fost eu, și în ceilalți. Mereu s-a bătut la campionat. 

Dar acum nu mai are un contracandidat pe măsură, pentru că la FCSB a fost mereu calitate, Gigi Becali a făcut mereu investiții și a făcut o echipă foarte bună, deci calitate a fost”, a declarat Mihai Teja, la GSP Live.

FCSB domină Superliga

După 22 de etape, FCSB e lider în Superliga, cu 47 de puncte în 22 de etape, la 11 puncte distanță de locul doi, ocupat de CFR Cluj. Roș-albaștrii au cele mai multe victorii în acest sezon, 14, și cele mai puține înfrângeri, 3. 

De asemenea, echipa pregătită de Charalambous și Pintilii a marcat 42 de goluri și are cel mai bun atac, a primit 20 de goluri și are cea mai bună apărare. Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, duminică de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Clasamentul din Superliga

Citește și:

Legenda Craiovei, analiză dură a echipei oltene: „Și-a bătut joc. Îți dă cu virgulă”
CRAIOVA
Legenda Craiovei, analiză dură a echipei oltene: „Și-a bătut joc. Îți dă cu virgulă”
Mihai Stoica a găsit atacantul ideal pentru FCSB: „E aproape imbatabil în jocul aerian”
FCSB
Mihai Stoica a găsit atacantul ideal pentru FCSB: „E aproape imbatabil în jocul aerian”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează