FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB, tot mai aproape de un nou transfer » Finanțatorul echipei a confirmat: "Am ajuns la un acord"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 20:42

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a confirmat discuțiile purtate cu FCSB pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, 18 ani, și susține că cele două părți au ajuns la un acord verbal.

Becali propune 500.000 de euro pentru un transfer definitiv și întrunește și criteriul pe care îl cere Iftime: e dispus să-l mai lase pe mijlocaș la Botoșani încă un an, sub formă de împrumut (detalii AICI).

"A existat o discuție nuanțată între noi și FCSB despre cum ar putea ajunge copilul acolo, dar aceea discuție s-a încheiat cu concluzia noastră că Moruțan trebuie să mai rămână la Botoșani pentru a deveni un fotbalist bun de Liga 1.

Acolo poți să joci sau să nu joci, iar un copil ca Moruțan trebuie să joace. Am avut un acord de principiu, dar n-am parafat acte. Steaua poate fi prima opțiune în acest moment. Avem mai multe cereri și de afară", a spus finanțatorul Botoșaniului la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
valentinn10
valentinn10  •  22 Aprilie 2017, 10:36

Cumpara tot Gigi , rade tot...

valentinn10
valentinn10  •  22 Aprilie 2017, 10:36

Cumpara tot Gigi , rade tot...

daweroirl
daweroirl  •  22 Aprilie 2017, 10:25
Postat de valyomanyd pe 21 Aprilie 2017, 22:54

Pentru toti userii. Daca vreti sa aflati cu cine dialogati, indiferent cate conturi folosesc respectivii, trebuie sa stiti ca doar 3 insi ii zic lu' Nebraska , Lali, Rupert sau Levente , respectivii sunt , Maricel , Valahu si drapelistul vaselina !

Ba taranush chersean , acum ai aflat ca Anglia nu e pe continent , pe Canalul Mânecii l-ai gasit !?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează