FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 2-2

Gigi Becali atacă un titular de la FCSB: „I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Acum s-a apucat de gâdilat mingea”

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 07:00 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 08:32

FCSB a remizat pe teren propriu, 2-2 cu U Cluj, spre nemulțumirea lui Gigi Becali.

La finalul partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa extremei Octavian Popescu (20 de ani), pe care l-a criticat pentru modul în care a evoluat.

Acesta a fost titular și a fost înlocuit la pauză de Andrea Compagno.

Becali a intrat în direct și s-a luat de Dănciulescu: „Cine ești tu să spui așa ceva?” » Tensiuni la miezul nopții, a intervenit și Ilie Dumitrescu: „Gigi, tu ești cel care face asta!”
FCSB
Becali a intrat în direct și s-a luat de Dănciulescu: „Cine ești tu să spui așa ceva?” » Tensiuni la miezul nopții, a intervenit și Ilie Dumitrescu: „Gigi, tu ești cel care face asta!”

Gigi Becali se ia de Octavian Popescu după FCSB – U Cluj 

„Lui Octavian Popescu i-a intrat în cap că e mare fotbalist! El a început acum să nu mai bage piciorul. A greşit că nu mai bagă piciorul. El doar aleargă după adversar.

Tavi Popescu crede că am fost doar la sală. El crede că ne distrăm la sală şi gâdilă mingea. Asta e o echipă mare acum. Tavi Popescu crede că el gâdilă mingea. Că ne apucăm de gâdilat. Dacă ar putea să ţină mingea ar fi bine, că o ţinea pe vremuri. Acum o gâdilă de două ori şi o dă la adversar”, a spus Gigi Becali la PrimaSport.

Nu a fost rezultatul pe care l-am vrut. În prima repriză, nu am fost cum trebuia. Marea problemă a fost că nu am controlat jocul. Le-am lăsat spații mari. În repriza secundă, am încercat să reparăm greșelile, dar nu am avut control. Am avut șanse, dar când nu marchezi e posibil să încasezi. Asta ne-a costat cele trei puncte. Trebuie să devenim mai buni. Mă gândesc la următorul meci, care va fi în cinci zile. Trebuie să muncim și să continuăm.

 – Elias Charalambous, antrenor FCSB

5a primit Octavian Popescu din partea Gazetei Sporturilor. Alți 7 jucători de la FCSB au primit aceeași notă

VIDEO Golul prin care U Cluj a obținut un punct cu FCSB

Citește și: 

Gigi Becali anunță transferul unui atacant la FCSB: „Îmi place foarte mult Compagno, dar...”
FCSB - U CLUJ 2-2
Gigi Becali anunță transferul unui atacant la FCSB: „Îmi place foarte mult Compagno, dar...”
Elias Charalambous, debusolat după ce FCSB a fost egalată în minutul 88: „Când nu tranșezi soarta jocului există mereu posibilitatea să încasezi gol”
FCSB - U CLUJ 2-2
Elias Charalambous, debusolat după ce FCSB a fost egalată în minutul 88: „Când nu tranșezi soarta jocului există mereu posibilitatea să încasezi gol”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  03 Octombrie 2023, 14:29
Postat de anticenzuralasport pe 03 Octombrie 2023, 09:12

Dacă Băluță a jucat bine ...dacă Coman a jucat bine ...dacă Olaru a jucat bine...dacă Companio a jucat bine...te iei de copil...?Primii enumerați au avut ocazii uriașe și la experiența lor trebuia să concretizeze...Coman singur cu portarul se face de rușine ,nu a vrut să plaseze lui Băluță decât când nu mai avea ce face...Totuși la faza din 3 m a ui Companio clujeanul nu a folosit mina ? Oricum...meciul nu a fost egal din cauza lui Octavian...

Radoi spunea ca atunci când fcsb nu știa ce sa facă ii pasa mingea lui balanelnicolita care ii scoteau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gerson
Gerson  •  03 Octombrie 2023, 12:25

Nici o problemă nea Gigi...are grije tripleta de aur...Barsan, Coltescu, Petrescu......ca să nu mai vorbim de PSD-Ciolacu!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Octombrie 2023, 10:18
Postat de Catalynn_7 pe 03 Octombrie 2023, 07:58

Nici nu m-am uitat la meci, doar 5 minute la final când am trecut doar să văd scorul și era 2-2. :-))) Pt ca adevăratul show nu e meciul, ci suferința fcbistilor de după! Nu mai avusese ne-a jjijji cam de mult ocazia sa își dea măsura valorii, și oh boy, aseară a fost peste Master Chef cu 15 clase! A avut “cuțitul de aur” cu care a ciopârțit toată gluma aia de echipa, băi, i-a tocat mărunt de tot! :-)))))) Dacă FC Botoșani nu iese efectiv de pe teren etapa viitoare, pierd și acolo! :-))))))))

cat poti sa fi de frustrat... hai raspunde-ti singur de pe contul 8.. esti jenibil.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează