FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

FCSB - VIITORUL 2-0 // Dinu a remarcat marea problemă a antrenorului Hagi: "Ca jucător a fost genial, dar acolo se înșală"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 23:04

Cornel Dinu a vorbit despre victoria celor de la FCSB cu Viitorul, 2-0, și a spus unde greșește antrenorul Gică Hagi.

"Gică Hagi a fost un mijlocaș ofensiv genial. Dar ca antrenor, se înșală în privința defensivei. El este mai atent la atac!

Se înșală când e vorba de Ghiță, se înșeală când e vorba de Țâru și se înșală când e vorba de băiatul ăsta cu o coafură bună de pus în frizerii (n.r. Srgian Luchin)", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

În meciul cu FCSB, Boboc, Mladen, Ghiță și De Nooijer au fost fundașii folosiți de Gică Hagi. 

Citește și:

Cornel Dinu îl critică pe Ianis după FCSB - Viitorul: "Asta mă pune pe gânduri"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
hermesvenus
hermesvenus  •  11 Decembrie 2018, 09:32

Ne lasi cu dumele astea de doi lei? Mereu comentezi inainte si dupa un meci cu FC Oaia , urmeaza sa vedem cum echipa ta isi vei da viata pe teren luni in meciul cu CFR .Oricum sa va vedem in play off.

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 08:58

Dică nu ştie Imnul României.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  11 Decembrie 2018, 08:49
Postat de valii_sv pe 11 Decembrie 2018, 07:39

Nu domnule Dinu , problema lui Hagi e *** ! Ce lei au fost pustii lui Hagi cu Dinamo si Medias si ce caprite au fost cu FCSB ! Astia ne cred prosti ! Si culmea ca FCSB-istii etapa urmatoare au parte de alte capre , cele moldovenesti ! Dar asa e de sarbatorile de sfarsit de ani la romani , se merge cu *** !

Hotul striga hotii ! Viitorul anul trecut a favut egal cu Steaua si a luat CFR campionatul. Acum 2 ani Viitorul a batut Steaua si un egal, a luat Astra campionatul. Cu capra de sarbatori au fost meciurile BLAT DECLARAT de jucatorii lui Dinamo si de conducerea lui Dinamo si a Craiovei si a Astrei inainte de meciurile dintre ele : "Nu vrem sa ia Steaua campionatul ! " :))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează