FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

FCSB - VIITORUL 2-0 // Hagi, lovitură pentru Gigi Becali! Anunț fără precedent după înfrângerea Viitorului: "Gata, nu mai accept!"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 08:57

După ce a pierdut cu FCSB, 0-2, Gică Hagi a anunțat că nu vrea să mai vândă niciun jucători, dorind să formeze o echipă puternică la Viitorul, care să se bată la câștigarea campionatului.

"Am văzut că trebuie să am răbdare. Această muncă, pe care am început-o de atâţia ani, costă. Au trecut mulţi ani şi îmi doresc să am o echipă puternică, să mă bat la campionat. Nu mai pot să vin în faţa voastră şi să vă zic că vreau să rămân în Divizia A, când noi am câştigat campionatul acum doi ani.

O să încercăm să devenim mai buni. Vreau să fac o echipă mai competitivă, mai bună, mai puternică, care să se bată pentru a câştiga campionate. Dacă nu, o să plec.

Am produs jucători foarte mulţi, dar nu mai pot să stau și să mă bată jucătorii pe care i-am crescut eu. Vreau să fac eu echipă mare să mă bat eu. Dacă nu, plec. De ce să mă bată? Toată ziua mă bat. Nu o să mai accept să mai dau în altă parte jucători. Dacă dau în altă parte, atunci nu mai stau eu, pentru că iau bătăie. Stau doar aşa, să produc nişte jucători tineri și să o iau în fiecare zi de la capăt? Câţi neuroni să am şi eu!? Am şi eu pretenţii", a declarat Gică Hagi la conferința de presă de după FCSB - Viitorul 2-0.

Pe lângă Ianis Hagi, dorit de Sevilla și Standard Liege, alți 3 jucători de la Viitorul s-ar putea transfera. Ionuț Vână (23 de ani), Tudor Băluță (19 ani) și Denis Drăguș (19 ani) sunt doriți de Gigi Becali la FCSB. 

"Fotbalul e viaţa mea. Mămica m-a făcut porumbel. Eu sunt porumbel. De mic am plecat de acasă. Astăzi sunt într-un loc, mâine sunt în altul. Pe unde am fost, am lăsat câte ceva"Gică Hagi

Citește și

Gică Hagi nu a rezistat! A criticat dur un jucător după meciul cu FCSB: "Sunt dezamăgit! A jucat doar pentru el"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
198939213804366
Adrian Addryano  •  11 Decembrie 2018, 16:03
Postat de gigi_becali_8 pe 11 Decembrie 2018, 12:25

Daaa, corect, meciul ala a intrat in istorie la furaciuni/omenie, conducearea Craiolgutei a declarat cu 1 saptamana inainte de meciul cu Viitorul ca "nu dorim ca Steaua sa ia campionatul, preferam sa ia Viitorul" apoi au introdus in echipa 4 juniori ( din care 2 debutau ini Liga 1 direct din Liga a 4a ) si toate rezervele. Treaba cu rezervele mai treaca mearga, dar sa aduci 4 juniori ?? Din care 2 adusi din Liga a 4a, cei 2 nu au prins lotul Craiolgutei niciodata, singurul si unicul meci fiind acesta cu Viitorul ? :)))) Asta a intrecut meciurile de omenie Dinamo - CFR, Dinamo - Astra, Astra - Dinamo :))))

Da și pe urmă cu Steaua au băgat prima echipă mai tii minte au jucat la rupere clonatii de ziceai că este ultimul meci din viața lor

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Decembrie 2018, 15:08

Daca nu mai vinzi, Academia o sa intre infaliment si atunci, vrand-nevrand o sa vinzi jucatorii... "la solduri". La suparare omul zice multe.

st.il.
st.il.  •  11 Decembrie 2018, 13:39
Postat de bazileon pe 11 Decembrie 2018, 12:48

Daca nu ma grabeam, nu mai postam: si eu am masina tot...

Ha-ha-ha , cred că a zburat peste toate parcările din țară și a "marcat" la greu !...Povești (a)românești !...:)))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează