FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

FCSB - VIITORUL 2-0 // Jucătorul dorit de Becali nu e convins de victoria celor de la FCSB: "Ne-au bătut din două faze fixe"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 22:15

Ionuț Vână, 23 de ani, mijlocașul celor de la Viitorul dorit de FCSB, a vorbit despre înfrângerea echipei și a spus că formația roș-albastră a câștigat doar datorită fazelor fixe.

"Eu zic că am controlat meciul în prima repriză. Noi nu am marcat, iar ei au avut penalty. Ne-a stricat moralul. Noi am controlat meciul și ei au marcat la acea fază.

În repriza a doua nu am avut consisență și nu am mai avut posesie. Ulterior a venit acea lovitură liberă și au făcut 2-0. Ne-au bătut din două faze fixe. Nu avem de ce să ne demoralizăm. Trebuie să arătăm că a fost un accident. Vrem să scoatem 6 puncte din următoarele meciuri", a declarat Ionuț Vână la LookTV.

 "Prima repriză am controlat-o. Am avut posesia. A fost acel penalty care a făcut diferență. În a doua parte nu am ținut la fel de bine mijlocul. Am jucat pe contre și astea le-a convenit celor de la Steaua. Un gol din penalty și dintr-o lovitură liberă a făcut diferența" Sebastian Mladen la LookTV

Citește și:

Gică Hagi nu a rezistat! A criticat dur un jucător după meciul cu FCSB: "Sunt dezamăgit! A jucat doar pentru el"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bazileon
bazileon  •  11 Decembrie 2018, 09:53

Daca au controlat jocul in prima parte si au fost lamentabili la repriza, care e semnificatia schimbarii lui Draghici? Dar a declaratiei mizerabile a lui Hagi despre bietul baiat? Sunteti niste serbi pe ***, robi domnesti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  11 Decembrie 2018, 09:35

Bai frate! Incet, incet aveti aceeasi tendinta promovata de Mircea Lucescu: jocul de-a latul terenului. Cum sa castigi un meci daca joci numai de-a latul. Explicabil si prestatiile voastre lamentabile in cupele europene!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 Decembrie 2018, 09:06

Ne-am prins si noi,stai linistit!Nu ati jucat nimic in repriza a doua,dar in meciul cu CFR ,va veti etala cel mai bun fotbal!Plus ca o sa jucati "pe bani"!De la finu Gigi!S-aveti si voi de sarbatori!Ca asa e el!Om bun!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează