FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // Reprezentantul unei echipe de top din Premier League a venit la Pitești: 4 fotbaliști vizați

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 11:49

Impresarul Traian Gherghișan a venit duminică la Pitești alături de un reprezentant al clubului Tottenham pentru a-l urmări pe stelistul Dennis Man. Numai că partida dintre FCSB și Viitorul a fost decalată din cauza ceții și planurile englezului au fost dat peste cap. 

Nu doar Man a fost jucătorul pe care reprezentantul britanicilor voia să-l urmărească. Potrivit declarațiilor lui Cristian Bivolaru, director general la Viitorul, mijlocașii Tudor Băluță (19 ani), Ianis Hagi (20) și atacantul Denis Drăguș (19) se aflau la rândul lor în vizorul emisarului lui Tottenham. 

Dacă vremea o va permite, partida dintre FCSB și Viitorul ar urma să se joace diseară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Vezi și: FCSB - VIITORUL // EXCLUSIV Nu se joacă nici diseară? Vești îngrijorătoare de la Pitești: cum va fi vremea la ora meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  10 Decembrie 2018, 15:26

Păi tot Premier League se cheamă și campionatul insulelor din Marea Mînecii (Jersey, Guernrsey, Aldersey, și alte animale). Sînteți siguri că nu faceți o gravă confuzie?

dakesis
dakesis  •  10 Decembrie 2018, 12:43

hai sa fim seriosi... Baluta este singurul dintre cei patru care ar putea sa faca fata fizic la nivelul PL. Este un fotbal total, implicat, daca nu esti obisnuit cu tacklinguri adevarate si intri pe tocuri, ca astia de pe la noi, te accidentezi imediat. Romanii sunt slabi, nu stiu ce inseamna pregatire fizica profesionista. Incep sa faca asta cu adevarat dupa 20 de ani. Prea tarziu! Si chiar si Baluta - dupa ce se lamuresc aia bine ce si cum il imprumuta pe la Granada...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează