FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova a recuperat doi titulari pentru meciul cu CFR Cluj

CFR Cluj - FCU Craiova, în barajul pentru Conference League
CFR Cluj - FCU Craiova, în barajul pentru Conference League

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 18:35 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 19:23

FCU Craiova a recuperat doi mijlocași titulari în vederea meciului cu CFR Cluj, programat duminică, în Gruia, în cadrul etapei a 11-a din Superliga.

  • CFR Cluj - FCU Craiova, în etapa #11 din SuperLiga, are loc duminică, 1 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Primarul din Sf. Gheorghe, care a aplaudat decizia lui Chivulete de a opri meciul Sepsi - FCU Craiova pentru scandări xenofobe, cere autonomia Ținutului Secuiesc: „Europa se schimbă sub ochii noștri...”
SEPSI
Primarul din Sf. Gheorghe, care a aplaudat decizia lui Chivulete de a opri meciul Sepsi - FCU Craiova pentru scandări xenofobe, cere autonomia Ținutului Secuiesc: „Europa se schimbă sub ochii noștri...”

Juan Bauza (27 de ani) și William Baeten (26 de ani), indisponibili marți, la partida cu Dinamo din Cupa României, scor 1-1, au reintrat în programul de pregătire al echipei, iar colectivul tehnic condus de Paul Răducan speră să-i poată folosi pe ambii contra formației pregătite de Andrea Mandorlini.

Bauza a acuzat o contuzie puternică la șold, iar Baeten a resimțit dureri musculare după confruntarea cu Oțelul (0-2), din etapa a 10-a.

Aflat în perioada de recuperare după o accidentare, fundașul Andrea Padula va lipsi și de la meciul cu CFR Cluj.

Mergem la Cluj să jucăm, avem nevoie de cele trei puncte. Etapa următoare vom fi la dublu ca motivație. Nu trebuie să pierdem, știm asta, lucrăm pentru asta
- Paul Răducan, antrenor FCU Craiova

CFR Cluj a odihnit titularii în Cupa României, pentru meciul cu FCU Craiova

CFR Cluj a menajat mai mulți titulari la meciul cu CSM Alexandria, locul 18 în Liga 2, programat în Cupa României.

În campionat, CFR a rămas la 6 puncte de liderul FCSB, după ce a pierdut luni seară în Giulești, 1-3 cu Rapid, după o repriză secundă modestă.

CFR Cluj - FCU Craiova, meci cu o încărcătură aparte

Meciul CFR Cluj - FCU Craiova se anunță cu o încărcătură aparte. Oltenii nu au uitat că la finalul sezonului trecut CFR Cluj le-a răpit șansa de a juca în Conference League, după un "baraj" câștigat de ardeleni, pe 1 iunie 2023, scor 1-0, cu ajutorul arbitrului Istvan Kovacs

"Centralul" FIFA a eliminat doi jucători de la FCU Craiova, Bauza și Huyghebaert.

Ce acuzații a făcut Adrian Mititelu după meciul CFR Cluj - FCU Craiova

Imediat după meciul CFR Cluj - FCU Craiova (1-0), Adrian Mititelu a făcut mai multe acuzații grave:

„Hai să vedem maniera de arbitraj. A fost pro CFR din start. Eu zic că 90% dintre cei care s-au uitat la meci au văzut asta. Sunt lucruri pe care nu le poți spune. Dacă spui, te cheamă Burleanu la Comisie și te execută. 

Ei numesc șeful arbitrilor, ei promovează arbitri, ei numesc membrii Comisiei care te judecă. Ei fac regulamentul... Cum te poți pune cu acest sistem? Deja lucrurile duc spre crimă organizată! E greu de demonstrat.

De la Sandu și Dragomir nu s-a schimbat nimic. E chiar mai rău. A fost o sarcină din partea unui grup care are mare influență, ca CFR Cluj să fie salvată. Noi trebuia să fim Bayern ca să câștigăm azi. Ăsta e sistemul. Nu mai pot să tac. 

Mai mult decât ce mi-au făcut, nu pot. S-a văzut că CFR Cluj a jucat în 13. De la delegare totul a fost croit. Direcția a fost ca CFR Cluj să meargă mai departe", a spus Adrian Mititelu la PrimaSport.

Adrian Mititelu, după „barajul” CFR Cluj – FCU Craiova: „Lucrurile duc spre crimă organizată"

"A fost o organizare generală a FRF ca să treacă CFR Cluj. Trebuiau să spună că nu au ce căuta echipele din play-out în lupta de Europa. Eu am simțit încă de la delegare că se încearcă cu orice preț să treacă echipa gazdă. CFR Cluj nu merita. Trebuia să mergem noi. Dar e greu, nu avem permis să mergem acolo.

În primul rând, nu trebuie să trimiți un arbitru clujean. Toată lumea știe că stă în Cluj, toată lumea știe relația pe care o are... Se știu multe, dar e mai greu să le demonstrez. Această brigadă a fost delegată pentru a face diferența. Lucrurile tind să o ia foarte urât. Am fost batjocorit! Am lucrat cel puțin de la egal la egal cu CFR Cluj. Dacă eram în 11 nu ne bătea niciodată.

Adrian Mititelu l-a atacat pe secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu

Patronul oltenilor e convins că ajutorul primit de CFR Cluj are de a face cu intervenția lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

„Acest Popa (n.r Cătălin Popa - arbitru VAR la CFR - Craiova) e executantul lui Bodescu. Vă spun eu. Deci Bodescule, știu tot! Și o să dovedesc. La anul trebuie să fim mai buni, să-i batem și cu arbitrii", a mai zis Adrian Mititelu.

FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său, Adrian Mititelu Jr. 

Gazeta Sporturilor a solicitat FRF comunicarea deciziei, dar nu a primit deocamdată niciun răspuns.

VIDEO. CFR Cluj - FCU Craiova 1-0 / Adrian Mititelu: „A fost nevoie de o prostituție foarte mare ca să meargă CFR”

Citește și alte articole:

Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj

Gigi Becali nu poate scăpa de el, oricât s-ar accidenta! » Cum s-a asigurat Chiricheș că își ia toți banii, chiar dacă stă pe bară

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  29 Septembrie 2023, 08:45

...mititel daca nu esti lasat de sistem sa castigi de ce nu te retragi ?...iti place sa pierzi ?...ce esti sado-maso ?

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  28 Septembrie 2023, 20:08

bauza si sidibe erau accidentatii dar nah... voi nici copy-paste de pe paginile oficiale ale cluburilor nu sunteti in stare sa dati. voi sunteti mai mult dupa dictare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează