FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Final incendiar de sezon: 5 echipe pentru 3 locuri de play-off + FCSB, CFR și CSU arbitrează lupta » Cum arată clasamentul și programul până la final

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 10:03

Cu 6 etape înainte de final, lupta pentru ultimele trei locuri din play-off este tot mai încinsă.

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova au scăpăt de emoțiile calificării și se vor lupta pentru câștigarea campionatului, în timp ce FC Botoșani, Viitorul, Astra, Dinamo și chiar și Poli Iași au șanse la play-off și se vor lupta pentru celelalte trei locuri.

Între FC Botoșani, locul 4, și Poli Iași, locul 8, sunt despărțite de 8 puncte, iar cele cinci echipe vor avea meciuri directe. Mai mult, acestea se vor duela și cu formațiile din fruntea clasamentului, CFR, FCSB, CSU Craiova, care vor avea un cuvânt greu de spus în ierarhia finală a sezonului regulat.

FC Botoșani are 5 puncte peste Dinamo, locul 7 din acest moment, dar moldovenii au ultimele două meciuri din acest an extrem de dificile, acasă cu FCSB și în deplasare cu Astra, altă echipă care se bate pentru play-off. Mai mult, echipa lui Enache are două meciuri afară și în februarie cu alte două formații care se bat pentru primele 6 locuri, Poli Iași și Viitorul. Surprinzător, chiar Iașiul lui Stoican, locul 8 în prezent, are cel mai ușor program pe hârtie.

FC Botoșani: FCSB (a), Astra (d), Juventus (a), Poli Iași (d), Viitorul (d), Gaz Metan (a)

Viitorul: Chiajna (a), FCSB (d), Astra (a), Juventus (d), FC Botoșani (a), CSM Poli Iași (d)

Astra: Juventus (d), FC Botoșani (a), Viitorul (d), Gaz Metan (a), CFR Cluj (a), Dinamo (a)

Dinamo: FC Voluntari (a), ACS Poli (d), CSU Craiova (a), Chiajna (d), FCSB (a), Astra (d)

Poli Iași: Sepsi (d), Juventus (a), FC Voluntari (d), FC Botoșani (a), ACS Poli (d), Viitorul (a)

Clasament Liga 1

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
100002473541087
Danut Ognean  •  10 Decembrie 2017, 12:06

dinamo se va califica spre disperarea fcsb-eilor mai ales a lui iosif1000 de conturi falci cucucbau sau cum naiba se mai cheama

andrei.f
andrei.f  •  10 Decembrie 2017, 12:01

Cu siguranţă, steaua va bate dinam0 la ei acasă. Nu se poate să admiţi în play-off o echipă care spune că va bloca Steaua împreună cu CFR. Adică, va sta capră în faţa CFR !

valentinn10
valentinn10  •  08 Decembrie 2017, 17:06
Postat de visarionpalnie pe 07 Decembrie 2017, 13:16

Titulatura corecta, este : S.C. F.C. Fcsb Mogosoaia S.A., deoarece Fcsb este un cuvant, nicidecum initiale, asa cum toti sustinatorii fecesebisti din mas media ar trebui sa- l foloseasca... jucatorii fcsbisti...ei spun jucatorii stelisti...iar peluza intitulata ros-albastra, de fapt este galben-albastra...iti dai seama cum s-ar auzii scandarile: " Mogosoaia Ficisibi Mogosoaia !...ei scandeaza: "Bucuresti Steaua Bucuresti! "

STEAUA E NUMAI UNA, STEAUA NOASTRA, STEAUA ROMANIEI, SINGURA CARE REPREZINTA ACEASTA TARA IN LUME.Chiar, voi cand va aflati adversara din primavara?, poftim?, vai mama voastra de frustrati...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează