FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

4 motive incredibile care au dus la plecarea lui Flavius Stoican de la Poli Iași: o bucată din stadion s-a prăbușit lângă soția lui Gardoș!

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 17:25

Flavius Stoican (42 de ani), cel mai longeviv tehnician în funcție în Liga 1 după antrenorul-patron Gică Hagi, s-a despărțit astăzi de Poli Iași, așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă de luni.

Motivele despărțirii sunt numeroase și diverse: de la starea stadionului din Copou la situația financiară a clubului. 

1. Restanțe la bani

După remiza albă de la Dinamo, după enterocolita cu care s-au ales jucătorii în cantonamentul de la Snagov, majoritatea fotbaliștilor au aflat că li s-a tăiat curentul electric la apartamentele închiriate la câteva sute de metri de stadion! Neplata datoriilor la electricitate din cauza neachitării contractelor restante!

2. Starea proastă a terenurilor de antrenament

„Când plouă, nu te poți pregăti deloc, riști accidentări”, se plâng jucătorii. Sala mică, de forță, „e un pericol pentru cei care suferă de claustrofobie, plus că zici că pică pe tine”, mai adaugă ei.

3. Stadionul din Copou

În urmă cu trei luni, era să se petreacă o dramă. O bucată de beton s-a desprins de la tribuna a II-a. „Soția lui Gardoș împreună cu copilul au venit la antrenament, iar bucata respectivă, peste vreo sută de kilograme sigur, s-a desprins la cinci secunde după ce-au trecut pe acolo! S-au speriat groaznic, bine că doar de la zgomot”, au povestit cei de la arenă.

4. Modul în care conducerea a fixat strategia pentru ediția viitoare

Nu se știe exact pe ce lot se vor baza moldovenii. Se vorbește de o implicare a Primăriei, financiară, dar nu se știe cum, când și cât. Se discută de aducerea unui antrenor cu nume, de buget consistent, însă nimic concret până acum

Vezi și: 

OFICIAL Stoican s-a despărțit de Poli Iași! Clubul și antrenorul nu s-au înțeles în privința banilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  07 Iunie 2019, 13:11
Postat de pol1tehnicaiasi pe 29 Mai 2019, 17:50

Duca-se...Mai avea un pic si ne retrograda..

NU neaparat Stoican e de vina, aici e vorba de conducerea clubului care a facut slalom printre indatoriri - neindeplinindu-le datorita lipsurilor financiare (si unei posibile incompetenţe). ... De exemplu, acum se ofera viitorului antrenor un contract de 5.000 euro/luna, in conditiile in care Claudiu Niculescu cere 7.000, iar Teja = 8.000. ... Alt neajuns este RELATIA cu impresarii (care cauta sa isi plaseze toate ciurucurile bananiere), si implicit, inregimentarea si rularea unui numar mare de jucatori de mana a treia.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  30 Mai 2019, 09:28
Postat de gazistu pe 30 Mai 2019, 00:32

iasi oras de peste 300.000 loc, chiar nu merita un stadion imens, modern? chiar nu se gasesc bani ??? numi vine a crede.. bine casi permite primaria clinceni si cea din targoviste.....iasiu, NU!!! sa va fie rusine!!!

Peste 400.000 poate ai vrut sa zici...

gazistu
gazistu  •  30 Mai 2019, 00:32

iasi oras de peste 300.000 loc, chiar nu merita un stadion imens, modern? chiar nu se gasesc bani ??? numi vine a crede.. bine casi permite primaria clinceni si cea din targoviste.....iasiu, NU!!! sa va fie rusine!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează