FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PANDURII 2-1

Flavius Stoican nu a reușit minunea la Pandurii și acuză: "Nu credeam că e posibil"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:36

Flavius Stoican a venit în iarnă pe banca celor de la Pandurii, iar echipa a retrogradat în urma înfrângerii suferite în ultima etapă pe terenul lui FC Botoșani. scor 1-2 (detalii AICI).

Tehnicianul a indicat că nu ar fi crezut că Voluntari poate pierde meciul cu Concordia Chiajna, după ce a triumfat în Cupa României. Grație victoriei de la Pitești cu Voluntari, Chiajna a terminat sezonul deasupra locurilor retrogradabile.

"Sunt foarte mândru că am avut șansa să antrenez niste băieți care s-au bătut cu toată lumea. Nu e ușor să speri până în ultima secundă, să depinzi doar de tine și apoi să pierzi și locul de baraj.

Nu vreau să comentez speculațiile referitoare la jocurile de culise. Câștigătoarea Cupei României a pierdut un meci pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, nu credeam că e posibil", a spus Stoican la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL FINAL AL PLAY-OUT-ULUI:

 Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
foxy
foxy  •  05 Iunie 2017, 17:11
Postat de danut1971 pe 05 Iunie 2017, 12:03

ha ha ha inca un satelit al fcsbeeee-ului a retrogradat! felicitari

Sateliti ai tu si graviteaza in jurul capului tau!

romulus65
romulus65  •  05 Iunie 2017, 13:39
Postat de haideusicfr pe 05 Iunie 2017, 08:44

La Tg Jiu se construieste un stadion. Pentru fotbal. Din bani publici evident. Pentru ce si pentru cine? Cluj arena e prima pe lista datornicilor. Cate un concert cand si cand (care strica gazonul) ,nu pot aduce profitul necesar. Dezastru. Moral si financiar. La noi ca la nimeni.E clar ca Voluntariul a dat meciul Chiajnei. Au cazut de fraieri gorjenii. Le va ramane stadionul. Inca o " sursa" de pierderi. Cu banii pentru stadion se puteau construi cateva fabrici. Sa ofere locuri de munca celor de acolo.

Din punctul meu de vedere nu stadioanele sunt problema. Orice oras mai rasarit din Romania ar trebui sa aiba macar un stadion decent(cu nocturna si gazon incalzit).

danut1971
danut1971  •  05 Iunie 2017, 12:03

ha ha ha inca un satelit al fcsbeeee-ului a retrogradat! felicitari

Vezi toate comentariile (50)
Comentează