FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI, VINERI, 17:30

Flavius Stoican nu le-a permis jucătorilor să vină la conferința de presă » Noi secvențe spumoase cu antrenorul Iașiului

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +1   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 17:40

Flavius Stoican (42 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a oferit nou secvențe spumoase la conferința de presă dinaintea înfruntării cu Sepsi. Tehnicianul a venit singur, argumentând că jucătorii trebuie să se concentreze pe joc. 

  • Poli Iași - Sepsi, primul meci al etapei cu numărul 17, este vineri, la 17:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Spor 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

"Vreau vână, forţă! E ultimul meci care să ne dea speranţe pentru play-off. Trebuie să batem, nu? Batem cum o fi, muncitoreşte. Eu asta spun. Nu doar la camere, ci şi în vestiar.

Speranțele pentru a merge în play-off sunt destul de mici, dar cu o victorie putem sa revenim cu gânduri mari pentru a ne atinge obiectivul", a declarat Stoican conform TV Telekom Sport.

Antrenorul ieșenilor a argumentat și de ce a venit singur în fața camerelor. 

"Aş vrea să îi las pe jucători să se concentreze la joc şi să arate pe teren ce pot. După după aceea vor veni cu toţii la conferinţă să stea de vorbă cu dumneavoastră.

Aş vrea ca gandul lor să fie doar la fotbal. Fotbalul este plăcerea noastră şi apoi o să vină şi partea financiară. Nu trebuie să punem pe primul loc banii", a fost explicația lui Stoican.

Citește și: 

Încă un episod din "telenovela" de la Iași: » A ieșit la atac și îi pune la pământ pe Stoican și pe președintele echipei: "Din cauza asta suntem la retrogradare!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
lake1001
lake1001  •  28 Noiembrie 2018, 22:25
Postat de mosvasile pe 28 Noiembrie 2018, 20:55

De ce nu i-a adus?Poate spuneau si cum le-a dat GG "dolaari",ca sa faca figuratie,iar GG sa zica apoi ca Man face 30 de milioane!

Astea sunt pure afaceri , nu jucarii. Totul se bazează pe statistici.

mosvasile
mosvasile  •  28 Noiembrie 2018, 20:55

De ce nu i-a adus?Poate spuneau si cum le-a dat GG "dolaari",ca sa faca figuratie,iar GG sa zica apoi ca Man face 30 de milioane!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Noiembrie 2018, 20:12
Postat de moartea_din_vaslui pe 28 Noiembrie 2018, 18:17

Nu mai există arbitrii gen Cătălin Popa, nici vasali ca Voluntariul, să se bată și Minamo la titlu.

pasol na turbinca,ciorti! al cui fin e primarul din voluntari ,babatie ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează