FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Florentin Petre știe capitolul la care FCSB îi e superioară lui Dinamo » Cum va trăi meciul: „O să am aceleași emoții până când voi merge în altă lume”

Florentin Petre îi ține pumnii lui Dinamo în derby-ul cu FCSB. Sursă foto: facebook.com/petre.florentin.5 +49   FOTO
Florentin Petre îi ține pumnii lui Dinamo în derby-ul cu FCSB. Sursă foto: facebook.com/petre.florentin.5

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 03:32 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 04:09

Florentin Petre (44 de ani), jucător emblematic pentru Dinamo, în prezent antrenor la Dacia Unirea Brăila, a prefațat la GSP Live meciul orgoliilor cu FCSB din această seară.

Fostul mijlocaș al dinamoviștilor crede că roș-albaștrii sunt net superiori la capitolul pregătirii fizice, în ciuda faptului că numeroși jucători de la FCSB au fost infectați cu COVID-19 în ultimele săptămâni.

„Din ce am văzut, majoritatea fotbaliștilor de calitate de la FCSB și-au revenit. Chiar dacă n-au apucat să se antreneze 100%, ei sunt mult mai bine pregătiți fizic decât jucătorii lui Dinamo. Vă garantez eu acest lucru!

Până să aibă problemele pe care le-au avut cu acest virus, ei au jucat foarte bine, rezistau din minutul 1 până în minutul 90 la același ritm. Dacă vor avea același ritm, pentru Dinamo va fi greu!”, a mărturisit Florentin Petre.

Florentin Petre: „Voi avea aceleași emoții până când voi merge în altă lume”

Deși derby-urile nu mai au „parfumul” de altădată, Florentin Petre e la fel de conectat la miza meciului precum era odinioară: „Voi avea aceleași emoții până când voi merge în altă lume”. 

Tot timpul voi avea emoții înaintea acestui meci. Am trăit acolo, va fi la fel până când voi merge în altă lume. Problema e dacă vom vedea ceva frumos, dacă va exista calitate, dacă voi avea la ce să mă uit, dacă mă voi bucura de meci. 

Jucătorii ambelor formații trebuie să știe pentru ce cluburi muncesc, nu să stea cu gândul doar la bani. Noi nu ne gândeam la bani. Pe mine nu mă interesau primele, mă interesa doar să joc cât mai bine și cum să-mi rezolv problemele cu adversarul direct. Pentru mine, un meci cu Steaua era unul dintre cele mai importante momente din viață”, a mai spus Florentin Petre, în cadrul emisiunii GSP Live. 

259 de meciuriare Florentin Petre în tricoul lui Dinamo București

FOTO Imagini de colecție din meciurile Dinamo - FCSB

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV VIDEO Ionel Dănciulescu vede o favorită certă în derby-ul FCSB - Dinamo: „Să nu uităm!”

Cosmin Contra pregătește două arme importante! Jucătorii s-au alăturat deja lotului: „Sper să intre cât mai repede”

UPDATE Paul Anton a fost prezentat la Dinamo și va avea un salariu uriaș » Devine cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  03 Octombrie 2020, 04:34

Hai Dinamo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează