FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, VINERI, 13 APRILIE, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Florin Bratu, înaintea duelului cu fostul coleg Niculescu: "Nu suntem prieteni foarte buni"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 17:13

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida de vineri cu FC Voluntari, echipă antrenată de fostul său coleg Claudiu Niculescu. 

"Am fost colegi câțiva ani la Dinamo, ne-am simțit bine când am jucat împreună, dar acum suntem la echipe diferite, fiecare își dorește să câștige. Nu am discutat absolut deloc cu el, suntem amici, dar nu suntem prieteni foarte buni. Când ne vedem, ne luăm în brațe, ne pupăm și ne respectăm.

Va fi un meci aprig din punctul meu de vedere. Noi ne dorim să continuăm această serie a meciurilor bune, dar e normal ca și Claudiu să vrea să facă un meci bun. 

FC Voluntari o echipă care are nevoie foarte mare de puncte. În același timp, e o echipă cu potențial, cu jucători buni, cu ștate vechi în Liga 1, precum Lazăr, Cernat sau Sânmărtean. Sunt jucători pe care orice România și-i dorește. Are și un antrenor care a câștigat două trofee, iar acest lucru ne ține în gardă pentru meciul de vineri. Va fi un meci extrem de dificil", a declarat Bratu la conferința de azi. 

"Bratone" și "Clau-gol" au fost colegi în trei perioade distincte în Ștefan cel Mare, în 2005/2006, 2007 și 2009/2010. La primul meci împreună, pe 31 iulie 2005, au câștigat Supercupa României pentru Dinamo învingând Steaua (3-2), fiecare trecându-și în cont câte un gol.

Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre jucătorii care sunt indisponibili pentru partida de la Voluntari. 

"Nu am absențe, cu excepția lui Brănescu, care s-a operat. Liviu Gheorghe e accidentat, la fel ca Laurențiu Corbu, care a făcut o întindere musculară la meciul trecut".

Vezi și:"Mitraliera" l-ar putea executa pe "Lunetist" » Două glorii dinamoviste într-o încleștare incredibilă

  • FC Voluntari - Dinamo, partidă din etapa a 5-a a play-out-ului, se joacă vineri, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  13 Aprilie 2018, 11:26

Ce sa faci cu Popescu titular ? Katsikas este 3 clase peste el, asa lent cum este el...are plasament, tackling si joc de cap foarte bun...Olteanu nu merita sa fie titular la cat de mult a gafat de cand a revenit la Dinamo, dar este fortat titular datorita regulei jucatorului U21...

vicol_vali
vicol_vali  •  13 Aprilie 2018, 06:26

Nemec dacă rămâne la Dinamo îl activează pe Palici. Pesici face treabă bună. Torje poate să continue, să-și împartă atribuțiile cu Hanca. Nu este nimeni Superman la Dinamo, nici măcar suporterii. Eu mi-aș dori ca ADPD să cumpere Dinamo din Liga 4 care are palmaresul, adică să-i cumpere pe Badea+Borcea+Becali și să se unească cu Dinamo din Liga 1. Și MM să nu uite că este stelist de mic, nu ca Becali, oier, care împrumută FCSB cu bani.

vicol_vali
vicol_vali  •  13 Aprilie 2018, 06:15

Sper să fie Nemec în atac. Apoi Moldoveanu. Popa în locul lui Monroy. Hanca să dea pasele din dreapta cum le dă Pesici din stânga 3-1-3-2-1. Plus Penedo. Atac. Apărare 5-2-3-0.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close