FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Florin Bratu nu uită de conflictul cu Dan Nistor: „Voia să plece la Steaua”

Dan Nistor și Florin Bratu
Dan Nistor și Florin Bratu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 13:51

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre mijlocașul Dan Nistor și despre conflictul pe care l-au avut în septembrie 2018, la meciul cu Poli Iași. Bratu a avut și un mesaj pentru căpitanul lui Dinamo. 

Vezi în video ce a spus Florin Bratu despre Dan Nistor

 

 

„Cu trei săptămâni înainte de meciul cu Poli Iași, Dan Nistor a venit la mine în birou și mi-a zis că vrea să plece la Steaua. Văzusem la antrenamente că era afectat, că ceva nu-i convine, că nu se antrena cum trebuie.

I-am zis «Dane, ce se întâmplă? Nu ești tu. Avem nevoie de tine, de jocul tau. Ești căpitan, trebuie să tragi echipa după tine». Mi-a zis că ar dori să meargă la Steaua, unde i se oferă 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună. Am rămas mască, nu mă așteptam să spună asta căpitanul lui Dinamo.

I-am mulțumit și i-am zis că voi vorbi cu cei din conducere. Aici s-a rupt totul. Cei din conducere nu au luat o decizie. Ori Dinamo ia banii plus Qaka, ori îl ține și îi mărește salariul. Eu doream să rămână, dar să fie liniștit. Pentru că e bun.

M-a deranjat că nu a recunoscut. Văzându-l că nu e cum trebuie, am tot vorbit cu el. I-am zis: «Băi Dane, avem un meci important cu Iașiul. Dacă nu câștigăm, o să fie complicat. Ne ducem în jos!». Era căpitan și era normal să vorbesc cu el. Mi-a spus că nu are nimic, că trece peste, că nu se mai gândește. I-am zis că trebuie să spun toate lucrurile astea, dacă nu se schimbă ceva. Nu l-am amenințat. Dacă văd că unii jucători sunt cu frâna de mână trasă, iau măsuri.

Țineți minte evoluția lui din prima repriză și ce s-a întâmplat după pauză (Detalii AICI). Am simțit că nu e 100% pentru echipă și colegi”, a declarat Florin Bratu la GSP LIVE.

Mesaj pentru Dan Nistor: „Dane, îmi doresc ca în sezonul viitor, dacă rămâi la Dinamo, să duci echipa în play-off”

Vezi și:

VIDEO Florin Bratu i-a șocat pe șefii lui Nantes: „Tu sigur ai făcut fotbal până acum?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
10206819824403202
Contact Je  •  17 Mai 2019, 16:47

***"... !..parca ai avut o sincopa in glas .. sau bagi floricele de la tine ? mai vezi odata tonalitatea di glas ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  16 Mai 2019, 11:03

si nistor a avut dreptate si bratu daca vreti. toti vin la bani sau pleaca la bani. priviti la fcsb. dragoste cu forta nu se face. dinamo tot mizeaza pe spirit pe nu mai stiu ce si cind nu mai au nevoie ii arunca precum maselele stricate. sint cazuri multe. nu stiu daca dinamovistii stiu ce s-a intimplat in decurs de timp cu lucutza. i s-au taiat picioarele sau unul nu mai retin. avea diabet. ajutor? de unde. cu nevasta lui ekeng tot nimic. si atunci? acesti fotbalisti au viata scurta. au familii si au fost adusi pentru performanta. cind tu vezi ca se clatina corbia pentru ca nu sint oameni profesionisti se cearta pe baraci miliardari in euro gen badea sau au fost folositi fraieri ca borcea si raposatul turcu ca mai apoi sa vezi ca un becali intra in puscarie sau netoiu nu este usor sa mai speri la ceva bun. bratu acum are *** nu mai stiu ce vrea si dece aduce in discutie niste probleme de atunci. si el a jucat pe la rapid etc... nistor a facut treaba buna si daca a avut in cap sa plece poate ca a fortat mina celor bogati si smecheri de la dinamo sa isi capete un ban in plus. are copil si greutatile apar. sa mai amintesc citi romani pleaca unde vad cu ochii pentru a=si cistiga piinea?doar vedeti toti zi cu zi. sint antrenori care nu stiu sa se poarte cu jucatorii gen becali care isi bate joc de ei purtindu-se impardonabil ca un vataf pe mosie spunind ca mai este si religios. nu stiu ce religie are el si care il invata sa fie lipsit de educatie.atit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  15 Mai 2019, 23:18

Bratu l a pus sa joace extrema stanga, nu a dat randamentul scontat ( o repriza ) si a tot zis ca el ( Nistor ) este cu gandul la FCSB.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează