FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Florin Cernat a trecut printr-o mare cumpănă : "Câți nu avem alunițe și nu le dăm importanță?!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 14:12

Florin Cernat (38 de ani) a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare. Fostul fotbalist, în prezent în conducerea lui FC Voluntari, a povestit că a trecut recent printr-o mare încercare. 

"A fost un cancer la piele, o aluniță, o problemă minoră, dar cu ghilimele minoră, putea să fie altceva și-ți dai seama, și familia a stat foarte rău, cu griji, cu stres. De asta am și mers până la urmă la Viena, pentru că acolo aveam mai multă siguranță, dar menționez că m-am operat aici, am vrut să mă operez în România pentru că am încredere și în medicii noștri, avem medici foarte buni.

Dar pentru liniște deplină și la sfaturi, și din stânga și din dreapta, m-am dus pentru un cosult suplimentar la Viena. Zic eu că am făcut foarte bine pentru că acum sunt liniștit din toate punctele de vedere, și psihic, și fizic, și tot, și familia mi-e foarte ok. Mulțumesc lui Dumnezeu!", a zis Cernat pentru Fanatik.

"Fac controale periodice, o dată pe an, chiar am fost acum, în vară la ultimul și sunt bine din toate punctele de vedere" Florin Cernat

"N-am avut niciodată probleme. Am aflat de problemă la un control medical de rutină. Câți nu avem alunițe și nu le dăm importanță, ba le mai și rup unii. Familia mi-a fost alături și am trecut cu bine. Trebuia!" Florin Cernat

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează