FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea îi invită pe ultrașii lui Dinamo la discuții: „Nu mi-e frică! Am plâns când am văzut comunicatul peluzei”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 21:16

Florin Prunea, noul președinte de la Dinamo, îi invită la discuții pe ultrașii „câinilor”, după ce aceștia au intrat în cantonamentul echipei de la Săftica și au blocat prezentarea antrenorului Eugen Neagoe.

„Garantez eu pentru Neagoe. Mie nu mi-e frică de suporterii lui Dinamo. Suporterii lui Dinamo sunt de calitate. Ușa mea e deschisă. Eu sper să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la Săftica. Antrenorii și jucătorii n-au nicio vină. Toți sunt trup și suflet pentru echipă. Înțelegem că nu mai au răbdare, dar nu sunt de acord cu aceste manifestări. Știu suporterii unde mă găsesc, au numărul meu.

Am plâns când am văzut comunicatul peluzei dinamoviste. N-am știut că suporterii mă iubesc atât de mult. M-au pus portarul numărul 1 în echipa ideală a lui Dinamo. Bănuiesc că au făcut acest clasament fiind și subiectivi. Probabil m-au apreciat că nu m-am dus la Steaua”, a spus Florin Prunea la TV Digi Sport.

„Neagoe e băiat serios”

Prunea spune că va munci la echipă chiar dacă suporterii nu sunt de acord cu Neagoe: „Haideți să ne vedem și să vorbim. Avem un antrenor care a venit să muncească, e un băiat serios. Fără suporteri ne va fi mai greu de două ori.

Oricum, vom munci și fără ei, dar ne va fi mai greu. O să vorbesc și cu jucătorii. Când îți e atacată casa, adică la Săftica, ce vreți să facem? Ne luptăm în continuare. Jucătorii trebuie să răspundă pe teren. Oficialii trebuie să răspundă în spatele lor. Dacă nu vom avea rezultate, ne va fi foarte greu”.

„Sunt jucători care trebuie să plece pentru că au dovedit că nu pot, săracii” Florin Prunea

Citește și:

EXCLUSIV Veste BOMBĂ la Dinamo! Ionuț Negoiță îi dă clubul lui Mircea Rednic la preț redus: „E adevărat, e cel mai potrivit să conducă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  14 Iunie 2019, 12:09

Problema nu e Neagoe, ci tratarea la modul politic a unui sentiment personal. De 7 ani se tot promite, si tot ce se construieste azi, se darama cu aceasi mana....pentru cei care nu au aflat, romanii sunt constienti ca mor si ca timpul lor e limitat. Promisiunile nerespectate au devenit o marca a societatii romanesti de dupa 1990. Ex. Prezentarea unei motiuni de cenzura care va avea loc saptamana viitoare impotriva guvernului PSD , seamana cu mesajul adresat de Ion Iliescu minerilor pentru a intervenii, in 1990. Si Prunea face astfel de declaratii. In anii cat a fost membru CEX FRF a participat la luarea de decizi impotriva clubului Dinamo , si in favoarea altor cluburi......El nu trebuia sa planga, gest similar cu iesirea tardiva din meciul cu Suedia din 1994, ci trebuie sa ia masuri.....oricum sunt multe lucruri putrede in administrarea lui Negoita. A acumulat datorii de 1 mil. Euro si performanta zero....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează