FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, reacție surprinzătoare după ce a aflat că Negoiță îi vinde clubul lui Rednic: „Ne strângem mâna în mod civilizat”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 20:54

Florin Prunea, noul președinte de la Dinamo, a vorbit despre informația oferită de GSP.ro, conform căreia Ionuț Negoiță a propus spre vânzare clubul lui Mircea Rednic. Fostul portar spune că e gata să renunțe la funcție dacă va fi nevoie.

„Nu e un șoc! Domnul Negoiță face ce dorește cu acțiunile clubului. N-am știut de această afacere. Bănuiesc că au vorbit. Nu am ce să comentez. Nu e niciun fel de problemă, dacă e nevoie ne strângem mâna în mod civilizat.

Pentru mine, Mircea Rednic e unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut Dinamo. Dar Rednic a plecat de la Dinamo demis pentru că nu și-a atins obiectivul. A fost o clauză contractuală care zicea să termine echipa pe locurile 1-6. Cum obiectivul n-a fost îndeplinit s-a activat clauza”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

„Informația dumneavoastră e adevărată. Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul”
Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Veste BOMBĂ la Dinamo! Ionuț Negoiță îi dă clubul lui Mircea Rednic la preț redus: „E adevărat, e cel mai potrivit să conducă!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  13 Iunie 2019, 21:45

Ce vrajeala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează