FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI

Răducioiu a făcut praf o vedetă de la FCSB: „E inexplicabil, nu știu ce a avut în cap”

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 22:39 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 22:41

FCSB - Botoșani 3-2. Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, a fost eliminat în finalul meciului. A primit roșu direct pentru o intrare din spate la Jaly Mouaddib. El a fost criticat în termeni duri de Florin Răducioiu, fostul mare internațional, care nu a înțeles faultul mijlocașului.

„Nu pot să înțeleg ce i-a trecut prin minte. E o decizie corectă, faultul e dur. A intrat cu picioarele în față, e inexplicabil ce face acolo”, a declarat Răducioiu, la Prima Sport.

Bogdan Andone, devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați! Nu știu cine poate să facă ceva cu ei” + acuzații grave: „Mi-au spus jucătorii”
FCSB - FC Botoșani 3-2
Bogdan Andone, devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați! Nu știu cine poate să facă ceva cu ei” + acuzații grave: „Mi-au spus jucătorii”

Și Viorel Moldovan, prezent în studio, e de părere că Olaru a fost eliminat corect: „E clar că e roșu. Cred că și el era surprins că a primit doar cartonașul galben (n.r. - a primit roșu după consultarea VAR). El părea deja resemnat, știa că va primi roșu. Nu a avut ce să comenteze. FCSB îl pierde pentru două etape, păcat”

Darius Olaru, după FCSB - Botoșani: „O victorie amară”

„O victorie amară. Am alergat unul pentru altul. Era clar că meritam victoria. Am încercat să ne închidem, știam că vom avea ocazii pe contraatac. Ei nu prea au avut ocazii. Din păcate, am luat gol repede în repriza a doua.

Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare”, a declarat Olaru, la Prima Sport.

El a vorbit apoi despre eliminarea din finalul meciului: „Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am părins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin”

FOTO. Darius Olaru, „ROȘU” direct în FCSB - FC Botoșani

+3 FOTO

În minutul 86, Olaru a intervenit în forță la 25 de metri de propria poartă. S-a dus cu ambele picioare în față și l-a doborât pe Mouaddib.

„Centralul” Buși i-a arătat în prima fază cartonașul galben. A urmat o lungă analiză în camera VAR, acolo unde s-au aflat Cristina Trandafir și Ionuț Coza.

Niciuna dintre reluările prezentate nu a arătat clar momentul contactului. Singurul unghi care a surprins toată acțiunea este cel mai îndepărtat.

Aceasta a fost reluarea pe care Buși a revăzut-o pe monitorul montat la marginea terenului. Verdictul a venit în minutul 91, direct cartonaș roșu pentru Darius Olaru. Acesta va fi suspendat cel puțin două etape, cu FC Voluntari (deplasare) și Petrolul (acasă).

VIDEO. FCSB - FC Botoșani. Gazdele sărbătoresc alături de galerie victoria

Citește și:

Meci de coșmar la FCSB pentru „racheta” lui Becali: ROȘU după numai 18 minute! A părăsit terenul în lacrimi
FCSB - BOTOȘANI
Meci de coșmar la FCSB pentru „racheta” lui Becali: ROȘU după numai 18 minute! A părăsit terenul în lacrimi
Noi imagini cu Alexandru Albu în club » Pe ce ritmuri dansa mijlocașul Rapidului, imediat după eșecul de la Iași
Rapid
Noi imagini cu Alexandru Albu în club » Pe ce ritmuri dansa mijlocașul Rapidului, imediat după eșecul de la Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează