FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Florin Răducioiu are informații din interior despre eșecul lui Ianis Hagi la Fiorentina

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 10:48

Florin Răducioiu, fost coleg cu Gică Hagi și fost atacant în Italia, a vorbit despre Ianis Hagi și despre motivele pentru care nu a avut succes la Fiorentina.

"Eu cred că a-l aduce in Italia pe Ianis Hagi și a crede că poate juca la o vârstă destul de fragedă, 17-18 ani, a fost o mare greșeală. Eu consider că a fost greșeală să fie dus in Italia și să se aștepte foarte mult de la el. Campionatul italian e foarte dificil.

Aveam și eu 20 de ani când am semnat cu Bari și îmi aduc aminte greutățile și dificultatile pe care le-am avut, din toate punctele de vedere, limba, mentalitatea de la antrenamente și metodele de antrenament. S-a greșit din start pentru că nu era gata pentru campionatul Italiei. El nu era încă pus la punct fizic, deci nu putea să facă față.

Eu nu vreau să intru în detalii, deși știu foarte bine situația lui. Cunosc un manager, care este prieten foarte bun cu Pioli, și știu foarte bine situația lui Ianis", a spus Răducioiu la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi, 19 ani, plecat în 2016 la Fiorentina, pentru 2 milioane de euro, revine în această iarnă la Viitorul, pentru aceeași sumă, plus procente dintr-un viitor transfer. Ianis a jucat 54 de minute în Serie A.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
blocatu
blocatu  •  10 Ianuarie 2018, 22:21

si incetati cu tampeniile ca Hagi jr nu are fizic de seria A, Chiesa junior are exact acelasi fizic! daca ii tai nasul ala mare, mostenit de la tata-sau, isi pierde echilibrul, de bine facut ce e!

blocatu
blocatu  •  10 Ianuarie 2018, 22:18
Postat de sdoru pe 10 Ianuarie 2018, 12:07

Este simplu!!!! NU ARE VALOARE INCA SA JOACE IN ITALIA!!!!!!! el joaca la Viitorul pentru ca este baiatul lui tata!!!!! DE CE JOACA LA FIORENTINA BAIATUL LUI SIMEONE SAU A LUI CHIESA???!!! PT CA AU VALOARE!!!!!!!!Fiorentina se bazeaza fff mult pe tinerii!!!! deci daca ianis Hagi avea valoare juca la Fiorentina!!!!

ai sa razi, dar Federico Chiesa nu are cine stie ce valoare,nu e extraordinar si nici nu va ajunge ca tatal sau, asta pentru cei care cred ca ianis va ajunge ca ta-su! pai enrico chiesa era scula de jucator!cand chiesa ala mic a venit la Fiorentina, era vazut in urma lui Hagi jr! ceea ce nu intelegeti voi, care priviti din afara, din confortul fotoliilor voastre , este ca pentru a reusi in seria A, un campionat puternic, dar indiscutabil patriotic(sa nu ii zic altfel), ianis hagi trebuia sa fie cel putin de 3 ori mai bun decat fiul lui Enrico Chiesa! pe undeva normal, de ce sa iau strain, daca am altul de aceeasi valoare, italian! cu Simeone jr e alta mancare de peste, omul chiar e bun de mic!

mannecken
mannecken  •  10 Ianuarie 2018, 18:32

Nu trebuie sa cunosti pe nimeni sa-ti dai seama de asta.Hagi era constient ca sansele sunt mici, chiar nule. Nu doar la Florentina ci si la alta echipa din serie A. Poate totusi sa fie benefic a aceasta experienta pentru ca acum o sa joace.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close