Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 13:36 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 14:26

Florin Răducioiu și impresarul Florin Manea au intrat în conflict la finalul anului trecut din cauza faptului că Radu Drăgușin (21 de ani) a fost desemnat „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor 2023.

Fostul internațional nu a fost de acord cu această decizie și a explicat motivele pentru care apărătorul, transferat între timp de Tottenham, nu merita să-l obțină.

Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”
FCSB
Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”

Florin Răducioiu își menține părerea: „Alibec trebuia să fie jucătorul anului 2023”

Legenda „câinilor” i-a oferit un răspuns dur agentului Florin Manea, cel care l-a atacat în mai multe rânduri în legătură cu situația lui Drăgușin. Răducioiu nu l-a considerat niciodată pe Drăgușin cel mai bun jucător român și a explicat de ce Alibec ar fi fost mai îndreptățit să primească această distincție:

Nu răspund, pentru că nu mă cobor la nivelul acestui personaj (n.r. Florin Manea). Am spus, pentru mine fotbalul este altceva. Fotbalul înseamnă emoţii, adrenalină, goluri. Acest jucător nu a dat aşa ceva ca să fie desemnat cel mai bun jucător din România. Trebuia dat, cum am spus, lui Alibec.

Sunt pro atacanţi, am fost atacant. El (n.r. Viorel Moldovan), când dădea goluri, eu mă ridicam în picioare, deci îmi transmitea emoţie. El e un apărător (n.r. Drăguşin)", a precizat Răducioiu, pentru Prima Sport.

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost transferat de Tottenham la începutul acestui an pentru 25 de milioane de euro sumă fixă, plus alte 6 milioane drept bonusuri. Internaționalul român devine al patrulea român care joacă pentru Spurs. El a fost precedat de lie Dumitrescu (iulie 1994 - ianuarie 1995), Gică Popescu (iulie 1994 - iulie 1995) și Vlad Chiricheș (august 2013 - iulie 2015).

Florin Manea, mesaj la finalul lui 2023 pentru Florin Răducioiu

Impresarul a postat o poză pe Facebook la finalul anului trecut, în care era îmbrăcat într-un cojoc de cioban. Fotografia a fost însoțită de mesajul „Mândru că sunt… Come si dice… Cioban”, aluzie la jignirile fostul fotbalist, dar și la momentele din trecut în care acesta a avut probleme cu limba română după transferul în Italia.

Florin Răducioiu o ține pe-a lui: „Drăgușin nu merita. E un apărător”
Florin Manea, sursa: facebook Florin Manea

Citește și alte știri:

Dinamo, echipa cu cel mai slab atac din Superliga, și-a luat portar: anunțul clubului

Gigi Becali declară 3 jucători de neatins la FCSB: „Uite cum atinge mingea! Parcă întinde unt pe pâinea prăjită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”