FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Răducioiu prevede o schimbare de antrenor la un club de play-off: „Nu-l văd bine. N-ar trebui să se agațe de circumstanțe”

Florin Răducioiu, la OrangeSport
Florin Răducioiu, la OrangeSport

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 11:59 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 13:03

Florin Răducioiu, fostul mare internațional, a vorbit despre criza în care se află Rapid și despre o posibilă schimbare a antreorului Cristiano Bergodi.

Fostul atacant de la AC Milan nu e de acord cu discursul lui Bergodi, care a acuzat accidentările lui Rrahmani, Petrila și Emmers, jucători care traversau momente foarte bune înainte să se „rupă”.

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
DINAMO
Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!

Florin Răducioiu: „Nu-l văd bine pe Bergodi”

„Antrenorii n-ar trebui să se agaţe de aceste circumstanţe, «îmi lipsesc jucătorii cei mai importanţi, am venit cu o echipă pe care nu o făcusem eu, nu mi-am făcut-o după sistemul meu de joc, după felul meu de a juca».

Eşti aici, ai fost adus de o echipă cu pretenţii, ești un antrenor cu foarte multă experienţă. În ultima perioadă, Bergodi nu obţine rezultatele corespunzătoare aşteptărilor patronului şi suporterilor care sunt extraordinari.

Jocul lor nu mai este foarte bun, nu mai este foarte eficient, da, îţi lipsesc aceşti doi jucători care îţi aduc fantezie. Petrila era în formă, crea pericol, era ceea ce îi lipseşte în momentul de faţă Rapidului, dar tu trebuie să găseşti soluţii, trebuie să găseşti un mod diferit de a juca, de a câştiga.

Prea multe puncte pierdute, nu-l văd bine pe Bergodi, sper să nu-l schimbe, mie îmi place foarte mult şi vreau să-l văd în continuare, evident, cu un joc diferit”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport.

Cristiano Bergodi: „Am tot sprijinul conducerii”

Înainte de meciul cu Petrolul, Bergodi a comentat situația în care se află. Rapid nu a mai câștigat de pe 5 noiembrie, de la 2-1 cu FCSB.

Eu sunt antrenorul Rapidului, am venit cu inima deschisă. Am discutat cu conducerea și mi se pare că am tot sprijinul. Da, trebuie să avem și rezultate! Că astea ne țin pe noi.

Eu știu că pe noi ne țin rezultatele. Dar trebuie și evaluată munca antrenorului. Și văzut de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Eu sunt încrezător în ce fac și ce știu. Merg înainte. Toți își dau cu părerea, sunt și multe interese... Eu sunt liniștit. Nu am nicio problemă. 

Putem obține și 6 puncte! E important să avem o o evoluție foarte bună cu Petrolul. De ce să nu putem chiar câștiga ambele meciuri? E normal să te critice toată lumea dacă nu merge treaba. Fanii Rapidului au fost mereu lângă echipă

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Citește și:

Fostul rapidist are un mesaj pentru Șucu și Angelescu: „Ar fi o greșeală!”
RAPID
Fostul rapidist are un mesaj pentru Șucu și Angelescu: „Ar fi o greșeală!”
Variantă de ultim moment din Superliga pentru Compagno » Patronul anunță: „L-aș lua. E foarte bun pentru nivelul nostru”
FCSB
Variantă de ultim moment din Superliga pentru Compagno » Patronul anunță: „L-aș lua. E foarte bun pentru nivelul nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  15 Decembrie 2023, 18:44

No vedo bene Bergodi, come se dice la voi ?!

Hideen37
Hideen37  •  15 Decembrie 2023, 16:26

Si uita asa ne ducem in B

Vezi toate comentariile (2)
Comentează