FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman, tun financiar? Becali a dezvăluit discuția cu vedeta FCSB

Florinel Coman/ FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Florinel Coman/ FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 07:20 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 07:58

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit ce discuție a avut cu Florinel Coman (25 de ani), vedeta echipei, în momentul în care i-a propus prelungirea contractului.

Coman a primit prelungirea contractului în 2023 și a semnat pe 4 ani, cu o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Salariul se ridică la 30.000 de euro lunar, 360.000 pe an.

Mihai Stoica nu se teme de „arma” celor de la Rapid: „Habar nu au”
RAPID - FCSB
Mihai Stoica nu se teme de „arma” celor de la Rapid: „Habar nu au”

Gigi Becali: „Coman poate să rămână 7 ani la FCSB, îi dau salariu de 700.000”

„I-am mărit salariul lui Florinel Coman, i-am făcut 30.000 ca să pot să măresc contractul la patru ani. I-am spus: «Tu nu trebuie să fii hazardat cu gândul la plecare. Îți dau eu 600, 700.000 pe an și mai joci încă șase, șapte ani în România și poți să faci cinci, șase milioane de euro».

«Casă, apartament frumos ai, copil ai, nevastă frumoasă ai și familie frumoasă ai. Faci cinci, șase milioane de euro la mine și gata. Ai posibilitatea să pleci la o echipă mare, să nu te grăbești»

Dacă are ofertă, el poate să zică: «Vin, dar valoarea mea este de 10 milioane, clubul are clauză de cinci și îmi dați la semnătură trei». Florinel nu e prost, îl duce mintea. E foarte inteligent, foarte bun ca om și are un suflet nobil”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Florinel Coman traversează cea mai bună perioadă a carierei în acest sezon, în care a contribuit la clasarea pe primul loc a roș-albaștrilor la finalul sezonului regular. Extrema stânga are 14 goluri în 26 de meciuri în Superliga și e golgeterul campionatului, la egalitate cu Darius Olaru.

„Șeptarul” de la FCSB are și 8 assist-uri, cel mai bun pasator decisiv de la echipa bucureșteană. Cota lui de piață pe transfermarkt este cât clauza din contractul cu FCSB, 5 milioane de euro.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Sorin Paraschiv: „Hagi a încercat să mă convingă să rămân la FCSB”

Citește și:

CFR Cluj - Hermannstadt, victorie pentru echipa lui Adrian Mutu în ultima rundă din sezonul regulat
CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0
CFR Cluj - Hermannstadt, victorie pentru echipa lui Adrian Mutu în ultima rundă din sezonul regulat
Dinamo, victorie de aur cu UTA! „Câinii” nu mai sunt pe loc retrogradabil după 23 de etape. Cronica scrisă de pe „Arcul de Triumf”
DINAMO - UTA 1-0
Dinamo, victorie de aur cu UTA! „Câinii” nu mai sunt pe loc retrogradabil după 23 de etape. Cronica scrisă de pe „Arcul de Triumf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
varsator28
varsator28  •  09 Martie 2024, 10:27
Postat de armin pe 08 Martie 2024, 11:34

Nu mai vorbi prostii! Ca a avut oferta de la PSG! Pleaca M'bappe si i-a oferit seicul 10 milioane lui cici pentru el, dar a fost prea smecher cici, a cerut 12 milioane plus 20% si s-a impiedicat seicul de 2 milioane ce-i avea prin casa. De asta nu mai ajunge florilen la PSG, dar, daca ajungea, dadea 40 de goluri in 3 meciuri, imediat!

Ai descoperit sarcasmul. Bravo. Acum poate iti iei timp sa descoperi cuvantul "respect" si "sustinere" ca asa la a fi smecheri si sa ne batem joc de oricine e destul de simplu. De ce nu putem fi niste sustinatori si sa incurajam mai bine jucatorii romani cu care sa ne mandrim mereu nu doar atunci cand joaca bine? E greu de procesat?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Martie 2024, 14:43

Nici Tavita nu e prost, doar ca nu poate sa invete pentru Bac.

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  08 Martie 2024, 13:26
Postat de armin pe 08 Martie 2024, 08:52

Da! E foarte bun ca om, suflet nobil. Respecta legile tarii in care traieste, n-are dispret fata de autoritati. Nu l-am vazut injurand la TV niciodata. Are un respect enorm fata de colegii lui, invata de la ei, nu-i injura pe teren. N-a profitat niciodata de fraierul de patron. Noroc ca are doar apartament intr-un complex situat in nicaieria, ca, daca avea casa, sigur isi punea turnulete si tinea calul in living. Asa e datina din strabuni la el

AHAHAHAHAH! Am murit. Mi l-am și imaginat cu calul in living, înjurându-l :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează