FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-0

Florinel Coman, după 1-0 cu Petrolul: „M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane” » Colegul pe care-l laudă: „Ne-a scos!”

Florinel Coman, în FCSB - Petrolul // foto: Raed Krishan, GSP +34   FOTO
Florinel Coman, în FCSB - Petrolul // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 22:51 / Actualizat marti, 05 martie 2024 15:10

Florinel Coman (25 de ani) a comentat partida dintre FCSB și Petrolul, câștigată de roș-albaștri cu 1-0. „M-am montat când mi-a venit ofertă de 5 milioane”, a transmis șeptarul.

Florinel Coman, cel mai important om de atac al roș-albaștrilor, autor a 14 goluri în acest sezon, a venit la microfon după victoria la limită cu Petrolul, una care-i distanțează pe roș-albaștri la 13 puncte de locul 2, ocupat de Rapid.

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”
FCSB - PETROLUL
„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”

Florinel Coman, după FCSB - Petrolul: „Luis Phelipe ne-a scos, mă bucur pentru el”

„S-a simțit o oarecare oboseală, dar sunt fericit pentru că echipa a arătat caracter, determinare și iată că ne montăm din nou foarte bine la pauză, iar la primul atac marcăm. Ne priește pauza. Mă bucur că a marcat Luis Phelipe (n.r. - a fost un autogol al lui Țicu), a făcut un joc foarte bun. Ne bucură că ne-a scos, avem nevoie de toți jucătorii.

Sunt pe drumul cel bun, ajut cât pot. În această seară nu am marcat. Nu contează jucătorul, am jucat fără Olaru, cu UTA s-a jucat fără mine. Doar când îți pleacă 3-4 din echipa de start poți spune ceva, dar la Steaua nu poți zice că un jucător trage echipa după el”, a afirmat Coman la microfonul DigiSport.

El a comentat și derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat, cu Rapid, principala contracandidată la titlu:

„Meciul cu Rapid este unul pe care trebuie să-l câștigăm, atâta tot. Un derby pe care-l așteaptă toată lumea, sunt suporteri foarte mulți la fiecare, mai mulți la noi, e normal să fie așteptat de fiecare spectator.

Meciul acesta contează, trebuie să câștigăm pentru a atinge obiectivul visat de toată lumea. Se poate spune că este un avantaj că jucăm pe Arena Națională, dar sincer, derby-urile se joacă pe stadioane mari, nu cu 10.000 de oameni în tribune”.

Florinel Coman: „M-am montat când mi-a venit ofertă de 5 milioane”

În finalul intervenției, întrebat despre posibilitatea de a pleca de la FCSB, șeptarul a evitat un răspuns, apoi a încheiat intervenția afirmând că „M-am montat când mi-a venit ofertă de 5 milioane”.

A fost o trimitere la oferta pe care Coman a avut-o din Argentina, după cum a dezvăluit patronul clubului, Gigi Becali. O formație din țara sud-americană era gata să-i achite clauza de reziliere lui Coman, dar fotbalistul a refuzat transferul în Argentina.

Ca răspuns, Gigi Becali i-a mărit salariul și i-a luat apartament.

„Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuții. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viața și, după ce se retrage, să rămână în staff”, a afirmat recent latifundiarul.

VIDEO. Jucătorii roș-albaștri cântă alături de galerie după FCSB - Petrolul

Tot despre FCSB - Petrolul:

S-a „rupt” la nici 5 minute după ce a intrat la FCSB!
FCSB - PETROLUL
S-a „rupt” la nici 5 minute după ce a intrat la FCSB!
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”
FCSB - PETROLUL
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
FalconCrest
FalconCrest  •  04 Martie 2024, 17:47
Postat de francescoli1974 pe 04 Martie 2024, 08:08

De 9 ani tot așteptați să vă facă alții campioni dar voi tot locul 2 il vizați.

Steaua din liga 1 in ultimi 20 de ani daca o sa castige si campionatul viitor (ca asta sigur il castiga),o sa aiba cele mai multe campionate in ultimi 20 de ani din Romania. noi ne facem pe noi campioni. eu doar am spus ca s-a terminat campionatul daca pierde clona fc r acum.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  04 Martie 2024, 09:13

L-au dus pe Florinel la monta?!

francescoli1974
francescoli1974  •  04 Martie 2024, 08:08

Eterna vicecampioana .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează