FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

Florinel Coman, haios după victoria cu Sepsi: „Calc și eu o dată prin careu și...”

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda inaugurală din play-off-ul Superligii. Florinel Coman a recunoscut că penalty-ul primit de covăsneni a fost corectat acordat și simte că titlul e tot mai aproape. F +20   FOTO
FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda inaugurală din play-off-ul Superligii. Florinel Coman a recunoscut că penalty-ul primit de covăsneni a fost corectat acordat și simte că titlul e tot mai aproape. F

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 23:27 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 23:45

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda inaugurală din play-off-ul Superligii. Florinel Coman (25 de ani) a recunoscut că penalty-ul primit de covăsneni a fost corect acordat și simte că titlul e tot mai aproape.

Florinel Coman a fost protagonist și contra lui Sepsi. A marcat golul de 1-0 și a comis un penalty. Golgheterul Superligii a analizat cu luciditate partida.

Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”
FCSB - Sepsi 2-1
Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”

Florinel Coman, după FCSB - Sepsi

„Venim după după o perioadă grea. Ăsta este fotbalul, ăsta este play-off-ul. Am simțit fundașul la primul gol, am văzut că îmi vine pe piciorul drept. Am vorbit cu un coleg înaintea meciului, mi-a zis să dau la colțul scurt, că pleacă portarul. Așa a fost!

La penalty-ul lor, calc și eu o dată în careu și fac penalty. Ca să mai glumim și noi... e penalty clar, ce să zic? În timpul meciului reacția mea a fost că m-ar fi lovit, dar e normal să încerci să obții ceva.

Azi am mai avut o ocazie cu stângul. Am ieșit pentru că nu mai puteam, am făcut foarte multe sprinturi. Am zis să las locul unui coleg mai proaspăt, care dă totul”, a spus Florinel Coman la Orange Sport.

Întrebat despre lupta la titlu, Florinel Coman a spus: „Înainte urmăream noi echipele, acum urmărim să nu fim urmăriți. Dacă vom face un play-off la fel de bun precum cel trecut, vom fi campioni. Știm să ne montăm la meciurile cu echipe de play-off”.

Îmi pare bine că am fost convocat. Chiar îmi era dor de națională, de colegi. Abia aștept să îi revăd, să începem treaba. Trebuie să ne apucăm să ajungem la o formă excelentă.
- Florinel Coman

VIDEO.  Scandal în parcare, la FCSB - Sepsi » Îl acuză direct pe Gigi Becali: „A trecut la următorul nivel, cenzura”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Hermannstadt - Dinamo 3-0
A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență
Hermannstadt - Dinamo
Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mirker
mirker  •  18 Martie 2024, 10:38

iar ai inviat flocinel? iar harfe de mare fotbalist?? cum a ramas cu procesul ala din ucraina? ala in care pacalasti o Romanie ca tu ai invatat pentru permis ? si mai rau , ca tu sustii ca ai invat? ca stii sa citesti? cum e flocinel, cum a ramas cu procesul ala?

81mada
81mada  •  18 Martie 2024, 10:20

Colegul era de la Sepsi probabil…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează