FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

Florinel Coman, prima reacție după victoria cu fosta echipă: "Nu le-am dat nicio șansă adversarilor"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 22:30

Florinel Coman a obținut penaly-ul din care FCSB a deschis scorul în meciul câștigat cu Viitorul, scor 2-0, și a vorbit despre prestația sa de astăzi.

"Am făcut un meci foarte bun. Cred că la acel penalty s-a rupt meciul. A fost destul de clar faultul. L-am întors și m-a faultat. Trebuie să avem atitudinea de azi la fiecare meci. La pauză ni s-a spus să nu ne relaxăm și să atacăm. Mă bucur că am jucat 90 de minute și că mi-am ajutat echipa.

E important că echipa a câștigat. Mergem acum la Botoșani cu un moral bun, trebuie să câștigăm și să intrăm motivați pe teren. Să nu ne stea nimeni în cale. Am vorbit cu Nick și ne-a spus să ne dăm viața pe teren. El își face datoria, nu le-am dat nicio șansă adversarilor", a declarat Florinel Coman la Look Sport.

Rezultatele ETAPEI A 19-A

Sâmbătă:
Hermannstadt - Dinamo 1-1 Detalii AICI
CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 Detalii AICI

Duminică:
Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 3-1 Detalii AICI

Azi:
Sepsi - Botoșani 0-1 Detalii AICI
Craiova - Voluntari 3-1 Detalii AICI
FCSB - Viitorul 2-0 Detalii AICI

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

clipboard01

Citește și: Dică a prins încredere: "Dacă facem asta nu ne poate sta nimeni în cale" + Nu vrea să mai audă de Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close