FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Fortes amenințat cu suspendarea dacă semnează cu FCSB: „Da, sunt noutăți, dar dacă va semna fără acordul nostru va fi sancționat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 12:06

Impresarul Arcadie Zaporojanu a sărit la gâtul lui Carlos Fortes, pe care-l amenință cu suspendarea în cazul în care va semna cu FCSB, lucru pe care jucătorul și-l dorește.

”În cazul lui Fortes au apărut noutăți, corect, dar nu legate de FCSB. Pentru jucător, mai nou, este și un interes al unei echipe din Israel, pe lângă oferta concretă pe care o avem de la Vorskla Poltava. Atât!

Dacă Fortes va semna cu FCSB, fără a avea acordul nostru, atunci el va fi sancționat, pentru că se mai află sub contract, un an și jumătate, cu Gaz Metan Mediaș”, a spus Arcadie Zaporojanu la TV Digi Sport.

Atacantul portughez în vârstă de 24 de ani a declarat aseară pentru GSP.ro că-și dorește să meargă la FCSB. Fotbalistul a plecat de la Mediaș și s-a dus la familia sa în Portugalia, iar acum așteaptă un semn pentru a merge în cantonamentul celor de la FCSB din Antalya.

Citește și:

FCSB a rezolvat al treilea transfer al iernii! Carlos Fortes: „Semnez cu Steaua!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
110146613198286
Gabi Simon  •  18 Ianuarie 2019, 16:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  18 Ianuarie 2019, 13:30

Atacantul portughez în vârstă de 24 de ani a declarat aseară pentru GSP.ro că-și dorește să meargă la FCSB. Puteti sa dati interviul, sa ne convingem si noi?

ray51
ray51  •  18 Ianuarie 2019, 12:21

Cu jucatorii nu-i de gluma. Daca nu-se convinsi sa mearga la camile sau la ger, trebuie sa renunti la co-partile tale...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează