FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul căpitan al "câinilor" le dă sfaturi șefilor de la Dinamo: "Pentru viitor, aşa ar fi bine să facă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 19:27

Dinamo e într-o criză cum n-a mai fost vreodată, ocupând locul 11 în clasament și fiind departe de play-off, însă primește sfaturi importante de la un fost jucător.

Fostul căpitan dinamovist Paul Anton (27 de ani), mijlocaș plecat în urmă cu un an în Rusia la Krylia Sovetov, îi învață pe șefii din Ștefan cel Mare cum să abordeze viitorul echipei.

"Pentru a intra în play-off, ai nevoie de o minune. Dacă nu mă înşel, este o diferenţă de 9 puncte, ceea ce mi se pare foarte greu. Să recuperezi 9 puncte în cinci etape, e foarte greu. Dinamo, ca să spere pe viitor la trofee şi la titlu, are nevoie de stabilitate, în primul rând. La nivel de bancă, să nu se mai schimbe atât de des antrenorii.

Antrenorul are nevoie de încredere totală şi de libertate, iar Mircea Rednic a dovedit că este un antrenor care merită acest lucru, care a reuşit să obţină performanţe extraordinare din loturi mai puţin puternice", a declarat Paul Anton, conform TV Telekom Sport.

Paul Anton a vorbit și despre Dan Nistor, actualul lider al "câinilor":

"Nistor nu mai are nevoie de nicio descriere, eu îl cunosc foarte bine, am fost atâţia ani colegi şi întodeauna am spus că este un jucător care îmi place foarte mult, în care cred foarte mult, însă nu poate să facă diferenţa singur. Este un sport de echipă şi are nevoie de o echipă pe lângă el. Când echipa a fost unită, Dan Nistor a făcut diferenţa".

Citește și: 

EXCLUSIV Cornel Dinu cheamă foștii jucători ai "câinilor" să salveze echipa lui Rednic: ”Ei trebuie să ajute Dinamo!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
star_bucharest
star_bucharest  •  06 Ianuarie 2019, 19:57

cand te gandesti ca daca prin nu stiu ce minune fecedebe aka rusinea romaniei batea pe astra erau acum la 2,5 puncte de astra(meci direct mai bun) cu 5 etape inainte de final si asta insemna ca veneau jucatori mult mai buni care trageau la playtoff,asa in schimb,nu vine nici dracu. bravo astra ca v-ati aparat sansele. si bravo suporterilor cumparati pe un pepsi din pch ca l-au provocat pe neculaie. ala a insistat sa va bata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează