FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Fostul căpitan al Craiovei își mobilizează foștii colegi înaintea "șocului" cu FCSB: "Suntem peste ei, băieții vor oferi o victorie frumoasă!" » Sfaturi pentru Bancu și Mitriță

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 16:25

Alex Băluță, acum la Slavia Praga, le ține pumnii foștilor coechipieri înaintea disputei cu FCSB: ”Vor fi foarte montați duminică. Iar cu o victorie, pot șterge toate rezultatele negative de până acum” 

Alex Băluță îmbracă din vară tricoul Slaviei Praga, dar a rămas cu sufletul alături de fosta sa echipă, CS U Craiova. Și vorbește de parcă nici n-ar fi plecat din Bănie, mai ales că se apropie derby-ul cu FCSB.

"Cred că lumea nu mai este atât de supărată după meciul cu Hermannstadt, trebuie să lase în urmă ce a fost, iar băieţii trebuie să fie pregătiţi, pentru că nu am reuşit să-i învingem demult pe cei de la FCSB şi a cam venit timpul. Cred că băieţii sunt pregătiţi pentru acest meci şi ne vor oferi o victorie frumoasă. Nu trebuie să ne agăţăm de un gol, ci să luptăm până la final, să intrăm motivaţi pe teren, pentru că nici FCSB-ul nu este într-o formă foarte bună. Eu cred că suntem peste ei ca valoare", a declarat fostul căpitan al oltenilor cotidianului Gazeta de Sud.

Băluță e convins că atacul Craiovei "este mult mai eficient decât al lor. Am mare încredere în Mitriţă, Koljici, în fundaşi şi în mijlocaşi. Sunt sigur că vor fi foarte montaţi la jocul acesta. Cu o victorie împotriva Stelei ar şterge toate rezultatele negative de până acum".

Totodată, el i-a sfătuit pe Bancu și pe Mitriță să nu se mai certe cu suporterii care-i contestă: "Oricât de bine ai juca, tot se găseşte cineva să te critice. Ei sunt jucători reprezentativi, sunt componenţi ai naţionalei şi trebuie să fie un exemplu. Dacă te înjură un fan când nu joci bine, ridici mâna, îți ceri scuze şi treci mai departe, te revanşezi în meciul următor. Trebuie să răspunzi doar pe teren, să dai două goluri şi apoi să le arăţi tricoul, cum făceam eu". 

2.300.000 €a dat Slavia Praga pentru a-l transfera pe Alex Băluță de la CS U Craiova, în vară

"Dintre jucătorii aduși în vară, îmi place mult Elvir Koljici. Cred că dacă îl aveam anul trecut ne băteam la campionat până în ultima etapă, cu şanse reale. Şi portarul Pigliacelli îmi place foarte mult, are puţin din spiritul nostru, al oltenilor"

"În Cehia nu există terenuri proaste, ca la noi. Cam toate stadioanele pe care am jucat până acum cu Slavia sunt frumoase, iar lumea vine în număr mare la stadion"

"Am văzut că toţi suporterii Craiovei sunt alături de mine şi mă susţin. Îmi este tare dor de ei, de atmosfera din Bănie atunci când înscriam goluri"

"Nu știu de ce n-am fost convocat cu Lituania și Serbia. Joc bine la Slavia și sunt sigur că au văzut și cei de la națională. Cu Serbia e bine că n-am pierdut și păstrăm șanse la locul unu"

"E diferență mare între campionatul nostru și al Cehiei. Acolo trebuie să alergi mult, să faci ambele faze ale jocului, în timp ce la noi îți mai poți permite să și mergi pe teren"
Alexandru Băluță, atacant Slavia Praga

Vezi și:  EXCLUSIV Becali l-a refuzat pe cel mai de speriat jucător din Liga 1! Pe cine a preferat să aducă la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Octombrie 2018, 06:34

Baluta a vazut comedia "BD la munte si la mare", asa ca a livrat si el niste "Prafuri pentru Mama-Mare" de undeva din Europa!

hitman222
hitman222  •  17 Octombrie 2018, 21:07
Postat de juliusmad pe 17 Octombrie 2018, 16:48

:)))) baluta, acest diminutiv pentru clona din craiova

:))))))))))))))Cine vorbeste de clone! Definitia clonei.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Octombrie 2018, 20:48

Cred că iar vă cufuriți ca de obicei !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează