FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI 1-1

Fotbaliștii se revoltă după Iași - Sepsi 1-1! Ținta principală: suprafața de joc + ce a zis Rus despre transferul la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 19:40

Adrian Rus și Gabriel Vașvari au criticat suprafața de joc de la meciul cu Poli Iași, pe care Sepsi l-a terminat la egalitate, 1-1. Cei doi recunosc că au avut probleme în a-și alege încălțămintea.

"Ăsta nu a fost un joc de fotbal, pe un așa teren. A fost o luptă. Cred că e un punct câștigat. Sper să câștigăm cu Steaua, etapa viitoare. Nici nu am știut ce ghete să ne luăm. Erau părți moi, părți mai tari. Nu știu ce să zic", a zis Adrian Rus la LookTV.

...despre transferul la FCSB: "Nu știu nimic despre transferul la Steaua. Vreau să joc mult, apoi vom vedea. Nu vreau să discut despre Steaua pentru că nu știu nimic".

"Cel mai important este că am terminat meciul sănătoși.Unii și-au luat ghete cu crampoane turnate, unii cu filet. Mulți jucători de la Iași au jucat în adidași. Să joci fotbal în adidași... E foarte dificil să-ți alegi încălțările pe un așa teren" Gabriel Vașvari la Look

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează