FOTBAL  »  Superliga  »  ARESTARE

Fotbalistul înțeles cu Becali pentru transferul la FCSB a fost închis » Avea probleme și cu Poliția română, după ce-și jefuise colegii

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 11:39

Anatole Abang, fotbalistul cu care Gigi Becali negociase în vara anului trecut, dar totul a picat pe ultima sută de metri, a intrat în probleme foarte mari în Statele Unite, unde joacă pentru New York Red Bulls.

Fotbalistul, care anul trecut a fost împrumutat la Astra, a fost prins cu marijuana și arestat în New York la finalul anului trecut. Între timp, atacantul camerunez a fost lăsat în libertate, dar se află în plină anchetă. Vârful de 22 de ani nu s-a prezentat la antrenamentele echipei din ultima vreme, având termen în instanță la finalul acestei luni.

"Are probleme personale. Suntem alături de el și îl așteptăm înapoi alături de grup. Scopul nostru e să scoatem cât de mult se poate din fiecare. Asta e speranța noastră", a spus un oficial al lui NYRB pentru The Athletic.

anatole abang Anatole Abang într-un duel cu Dragoș Nedelcu

A furat din buzunarele colegilor români

Abang a avut probleme și în luna mai a anului trecut, când juca pentru Astra. Fotbalistul a fost acuzat de mai mulți colegi de echipă că le-a fotocopiat cardurile, după care a încercat să cumpere ceasuri de 4.000 de euro și haine de firme. La acel moment, GSP a prezentat cazul în exclusivitate. Mai multe detalii, AICI!

Și Poliția română a deschis o anchetă în urma plângerilor care s-au făcut la acel moment, dar n-a fost încă finalizată.

5 goluri în 26 de meciuri a marcat Abang în Liga 1 pentru Astra

Citește și:

Poliția a apărut la antrenamentul Astrei! Jucătorul acuzat de furt a dat cu subsemnatul + Coechipierii nu-l mai vor: "Cum să mai jucăm cu astfel de oameni în echipă?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  08 Februarie 2019, 16:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  08 Februarie 2019, 16:06

Oare astia de la gsp isi dau seama cat de dependenti au ajuns de "stiri" cu ciobanul? Emirul ala din Dubai si-a dat seama ca petrolul n-o sa tina vesnic si s-a apucat de investit in turism, in infrastructura, in dezvoltari imobiliare, in centrale de desalinizare etc etc. Astia in schimb parca nu-si dau seama ca ciobanul nu-i nemuritor, zici ca si-au propus sa trebuiasca sa traga obloanele a doua zi dupa ce asta va da ortul popii...

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  08 Februarie 2019, 16:01

Era bun la FC FCSB. Îl nimerise Gigi pasta.. Se potriveau, mănușă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează