FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fotbalistul pe care Gigi Becali îl vrea a dat răspunsul! Antrenorul său deja îl trimite la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 21:32

Iulian Cristea a vorbit despre posibila plecare la FCSB în această iarnă. Fundașul n-ar spune nu unui transfer și nici antrenorul Gazului, Mihai Teja, nu s-ar opune. 

"Nu m-a contactat nimeni, am văzut și declarația domnului președinte, nu mi-a spus nimeni nimic. Nu știu ce va fi din iarnă, vom vedea. Intru în ultimele 6 luni de contract, normal că dacă ar fi adevărat ce se spune, ar fi un pas înainte dacă s-ar înțelege și cluburile.

Pentru mine personal, ca să joc la o echipă ca Steaua trebuie să dau totul", a spus Iulian Cristea la finalul partidei conform TV Digi Sport. 

CE SPUNE TEJA:

"M-aș bucura pentru Cristea. Au evoluții bune și dacă sunt doriți la alte cluburi mai mari, înseamnă că munca noastră a fost eficace. M-aș bucura pentru el, eu cred că avem înlocuitor. E un jucător bun, un jucător de bază dar dacă se va duce la FCSB mă bucur pentru el. E un jucător bun, un jucător cu calitate, un caracter bun și eu cred că poate să facă față", a spus și Mihai Teja.

Citește și: 

Elan tăiat pentru FCSB! Gigi l-a anunțat transferat, clubul spune pas: "Mizăm pe el, sperăm să batem palma"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
105662257060988
Eugen Qy  •  16 Decembrie 2018, 08:17

Mare dreptate are, ca ar fi un pas inainte ! Ce te faci insa ca el nu ajunge la STEAUA ci la anonima fc fcsb ...? DECI...? Cati pasi inapoi ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează