FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Fotbalul românesc e mai sărac » Lucian Sânmărtean spune, oficial, stop carierei: "Viața nu se oprește aici"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 14:37

Lucian Sânmărtean, 38 de ani, și-a anunțat retragerea din fotbal. Ultima oară la FC Voluntari, pentruc care a evoluat extrem de puțin, "Magicianul" dorește însă să-și continue activitatea în lumea fotbalului.

"Viața nu se oprește la 38 de ani, viața continuă. Am avut cele mai mari satisfacții și împliniri ca jucător, de ce să nu încerc să ofer sau să dau fotbalului înapoi ce mi-a dat? Chiar dacă din altă postură, director sportiv sau antrenor sau indifernt ce, încerc să răsplătesc și eu fotbalul fiindcă mi-a dat atât de mult", a declarat Sânmărtean, la TV Digi Sport.

De-a lungul carierei, Sânmărtean a evoluat pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos Atena, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al-Ittihad, Pandurii, Al-Taawoun și FC Voluntari. A cucerit 2 titluri la FCSB, un titlu la Panathinaikos Atena, iar în 2014 a fost desemnat cel mai bun jucător român în 2014.

În tricoul primei reprezentative, pentru care a debutat în 2002, Sânmărtean a bifat doar 21 de apariții.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  21 Iunie 2018, 15:41

Un mare jucator. A ajuns sa fie bagat in seama abia dupa ce a acceptat sa joace la FCSB si asta pentru ca selectia si promovarea in presa sunt legate la noi mai ales de apartenenta la clubul sus mentionat. Pacat

fibra
fibra  •  21 Iunie 2018, 15:15

Asa zici? Ia vezi de cand nu a mai jucat ceva ca lumea Sanmartean si o sa descoperi ca fotbalul romanesc e sarac deoarece nu are finantare si nici valori acceptabile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close