FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC VOLUNTARI 5-0

FOTO A salvat un gol ca și făcut » Intervenție senzațională a unuia dintre fundașii de la Voluntari

Foto: Captură Dolce Sport
Foto: Captură Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2017 15:50

Fundașul lui FC Voluntari, Hrvoje Spahija, a avut o intervenție de zile mari în meciul pe care ilfovenii l-au disputat pe terenul lui CS U Craiova.

În minutul 61 al partidei, la scorul de 3-0, Andrei Ivan a urmărit excelent un balon deviat și a șutat spre poartă, însă Spahija a intervenit și a respins mingea. 

Arbitrul nu a arătat spre centrul terenului, deși pare că balonul a intrat în poartă. Nici craiovenii nu au protestat, având în vedere avantajul confortabil de pe tabelă.


*Foto: Capturi TV Dolce Sport

Chiar și așa, fundașul croat nu a făcut decât să limiteze proporțiile scorului, într-un meci pe care Craiova l-a câștigat cu scorul de 5-0 (detalii AICI).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  04 Februarie 2017, 16:22
Postat de dinamo_fan pe 04 Februarie 2017, 16:20

Ma bucur pt Craiova ca arata ca o echipa ce ne poate reprezenta cu cinste in cupele europene ! frumoasa echipa cu jucatori interesanti.

Corect

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Februarie 2017, 16:20

Ma bucur pt Craiova ca arata ca o echipa ce ne poate reprezenta cu cinste in cupele europene ! frumoasa echipa cu jucatori interesanti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează