FOTBAL  »  Superliga  »  CADOURI

FOTO Andrei Burlacu a fost Moș Crăciun pentru juniorii clubului unde și-a început cariera

Foto: Ionuț Tabultoc +4   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 18:05

Botoșăneanul Andrei Burlacu a fost Moș Crăciun pentru juniorii Clubului Sportiv Școlar Botoșani, unde mijlocașul stânga al lui CS U Craiova și-a făcut junioratul sub comanda profesorului Daniel Șchiopu.

Andrei Burlacu se află în vacanță la Botoșani, iar joi după-amiază a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botoșani, pregătită de profesorul Daniel Șchiopu.

Burlacu nu a venit cu mâna goală, având pentru tinerii fotbalistii cadouri atât din partea sa, cât și din partea clubului la care este legitimat (rucsac, fanion, dulciuri, postere).

"Vă mulțumesc că ați venit. Sunt fericit că mă aflu din nou alături de voi. Sunt emoționat, deoarece mă uit la voi și mă revăd pe mine acum câțiva ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor.

Am amintiri frumoase aici și am vrut să fiu din nou alături de voi. Vă urez din partea mea și a clubului CS U Craiova, Sărbători fericite alături de familiile voastre", le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botoșăneni.

Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com și a bifat în acest sezon 17 partide în Liga 1, reușind să marcheze 5 goluri și 4 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Decembrie 2017, 20:35

...un jucator foarte bun ...nu se compara Morutan cu el ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close