FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

FOTO Asistență rușinoasă la ACS Poli - Gaz Metan Mediaș! Câți oameni și-au cumpărat bilet și câți au fost la meci

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 19:00

Partida dintre ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș n-a stârnit un interes prea mare în rândul bănățenilor, care nu s-au îngrămădit deloc să vină la acest meci. 

Reporterul GSP prezent la meci anunță că nu sunt mai mult de 150 de oameni care asistă la acest joc, o bună parte dintre cei prezenți fiind invitați și abonați ai clubului. 

De fapt, clubul a vândut între 20 și 30 de bilete pentru acest meci, în ciuda faptului că Timișoara este neînvinsă de 4 partide și luptă pentru calificarea în play-off. 

E adevărat însă că este destul de frig, ba chiar în repriza secundă a început să ningă destul de puternic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  05 Decembrie 2017, 12:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davcriaol
davcriaol  •  05 Decembrie 2017, 09:05

Scria cineva ieri un comentariu cum ca 17763 de spectatori, la Craiova cu Viitorul, sunt FOARTE PUTINI, la o capacitate de 31000 de locuri, atunci aici cum a fost, sau la fcsb cu juventus, 1000 sau 2000 de spectatori... Vinovati sunt toti cei ce conduc fotbalul romanesc, ar trebui construite mai multe stadioane moderne si ajutat sportul, in general, fotbalul in special, deja suntem in lumea a 3-a a fotbalului... Nu este posibil ca o singura echipa, CSU, sa aiba mai multi abonati decat toate echipele din campionat, adunate, sa stranga la un singur meci aproape dublul numarului de spectatori de la celelalte meciuri... RUSINE FRF si LPF, ajutati fotbalul romanesc, vrem sa vedem stadioane pline peste tot in tara si echipe competitive, doar asa fotbalul romanesc poate creste in valoare...

gabryel28
gabryel28  •  04 Decembrie 2017, 21:35

Voi presa ati ingropat fotbalul romanesc nenorocitilor! Va complaceti cu aceste clone inventante de politica si nu ati fost niciodata fermi in a spune adevarul despre genocidul care s a produs impotriva adevaratelor echipe! Ati mediatizat ciobanul din pipera zilnic in detrimentul unui campionat intreg si va intrebati acum de ce stadioanele sunt goale !! Sunteti niste amatori care va intereseaza numai retingul si nu fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (6)
Comentează