LIGA 1    •   VIITORUL

FOTO Așteptat cu flori pe aeroport! Eric a ajuns la noua sa echipă și va primi un salariu uriaș

Duminica, 14 Ianuarie

Atacantul brazilian Eric de Oliveira, 32 de ani, a ajuns astăzi în Qatar, acolo unde va juca la Al-Markhiya Sports Club, locul 11 din 12, cu 8 puncte în 12 etape.Eric n-a făcut deplasarea cu lotul constănţenilor, aşa cum a anunţat GSP.RO ieri dimineaţă. Fotbalistul a fost lăsat acasă să-şi rezolve unele probleme personale, a avut acordul lui Hagi să discute cu altă echipă pentru transferul său, Gică neopunându-se situaţiei ca brazilianul să câştige mai bine în afara României.

Eric şi-a găsit un angajament, iar tansferul aduce 70.000 de euro în conturile Viitorului, aceasta după ce va trece vizita medicală. Sud-americanul ar urma să semneze pe cel puţin două sezoane la noua sa echipă. Eric va câştiga mult mai bine: de la 8.000 de euro pe lună la campioana României va ajunge să câştige 25.000 de euro pe lună în Qatar!

7 golurişi 5 pase decisive a reuşit Eric în ediţia de toamnă pentru echipa lui Hagi

Comentarii (11 ) Adaugă comentariu

claudiu.h12  •  14 Ianuarie 2018, 20:09

Postat de blocatu pe 14 Ianuarie 2018, 14:55

de-a lungul vremii, Hagi a demonstrat de multe ori ca nu are caracter si trateaza jucatorii ca pe presuri! morar, purece, cernat, rosu,brandan si altii au fost aruncati ca niste masele stricate! atunci hagi avea scuza ca prefera sa faca loc tinerilor in locul unora mai experimentati lipsiti de randament! acu` ce scuza mai ai, maiestate? ca daca nici tucudean si eric nu dadeau randament, esti cel mai slab antrenor din lume! revenim la timpurile pe care le credeam apuse, cu Acneuta capitan, toti in jurul lui si echipa la retrogradare? revenim la omenii 2-5 cu becali? bravo, ai distrus intr-o iarna ce ai reparat in 2 ani pentru ca esti prea orbit de dragostea pentru fiul tau si nu vezi ce e evident pentru toti! lasa-l domne sa cante, daca aia ii place!

*** nu e orbit de dragostea ce tio poartă?, sau *** te uraste !?

Ioan Gheorghe Dascalu  •  14 Ianuarie 2018, 18:12

Pai si 7 g0luri si 5 pase de gol e asa putin??Mi se pare o prestatie rezonabila.

Ioana-manuela Mirica  •  14 Ianuarie 2018, 16:07

Hagi a dat iară dovada de caracter după ce la lansat si pe tucudean

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase