FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

FOTO Atenție, pericol! Un stadion din Liga 1 a ajuns într-o stare deplorabilă » O zonă a arenei nu mai e accesibilă!

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 18:23

Partida dintre ACS Poli Timișoara și FC Voluntari s-a jucat cu 250 de spectatori în tribune.

Unul dintre motivele pentru care oamenii nu mai vin pe stadionul "Dan Păltinișanu" îl reprezintă și starea de degradare în care a ajuns arena.

O parte dintr-o tribună a stadionului a fost împrejmuită cu o bandă de avertizare roș-albă, prin care li se sugera spectatorilor să fie atenți, pentru că e o zonă periculoasă.

Arena renovată în 2008 a ajuns acum să aibă mai multe gradene care s-au lăsat, în care spectatorii nu mai au acces.

32.000 de locuri are stadionul din Timișoara

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  10 Februarie 2018, 12:01

Guvernele psd mai degraba vor face stadion nou in Bulgaria, decit la Timisoara. Acolo-la Timisoara-s-a inceput construirea unui spital nou in zona Torontalului, acum vreo 10 ani si nu s-a terminat, pt ca psd-ul nu aloca bani la Timisoara. Totul la craiova:200 milioane euro la ford craiova, 65 milioane euro pt stadionul nou de acolo. Si multi bani pt echipa de suflet a Crai Olgutzei. Pt unii muma, pt altii ciuma. La Timisoara vor investi ungurii, daca Banatul si Ardealul, vor trece la Ungaria. Timisoara a fost capitala Ungariei. De la psd, nici o sansa.Hai Romania!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Februarie 2018, 00:36
Postat de blatistu49 pe 09 Februarie 2018, 19:55

la ce sa mearga lumea la blaturi sa scirbit lumea de escrocherii si scenarii

Eu presimt ca la cum ai scris si la cum cunosti tu limba romana, esti urmatorul ministru al Invatamantului in Guvernul Dragnea 4. Felicitari.

blatistu49
blatistu49  •  09 Februarie 2018, 19:55

la ce sa mearga lumea la blaturi sa scirbit lumea de escrocherii si scenarii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează